Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
La estadística és una ciència que demostra que si el meu veí te dos cotxes i jo cap, els dos en tenim un.
George Bernard Shaw

Missatges a mòbils gratis

Por Enric el 19 de December de 2006 en Uncategorized
mensajegratis.gif

MensajeGratis.es Aquest servei és brutal. No té més, serveix per enviar missatges gratis. Si, gratis. L’únic que has de fer és seguir els següents 5 passos.

  1. Registra’t
  2. Espera a rebre un SMS al teu mòbil amb la contrasenya
  3. Inicia sessió posant el teu mòbil i contrassenya a la web
  4. Escriu el mòbil del destinatari, el missatge i envia’l! (màxim 160 carácters)
  5. La contrasenya és complicada, així que si vols la pots canviar. (si has fet el pas 3)

Limitacions?

Quan arriba el missatge no es veu qui l’ha escrit, o sigui t’arriba de part d’un número estrany. Però sempre pots posar “Sóc l’Enric…” (bé.. el teu nom).

Només pots enviar 2 missatges a un mateix mòbil cada dia. Però a mòbils diferents, tants com vulguis.

Un problema que se’ns podria plantejar és.. I quan tarda? Doncs amb poc més d’un minut m’han arribat els missatges de prova. De moment tots els comentaris que he llegit són positius, si funciona, triomfarà.
Tot funciona perquè els patrocinadors donen diners a canvi de sortir a la última línea del missatge (fins al juny de 2007 no hi haurà publicitat). Un bon sistema de publicitat?

El que a mi em sembla és que amb el temps els patrocinadors s’aniran acabant. De moment l’actual (grupogsm.com) paga 500 missatges diaris fins al juny del 2007, i sense posar publicitat als missatges. Avui falta mitja hora perquè sigui demà i només s’han enviat 340 missatges, així que de moment no s’ha de patir per això.

  • Ja que us he parlat d’això, podeu enviar missatges originals al 777.. no! A mi, i si en trobo d’originals potser (osigui que si) en publico un recull.
    Podeu enviar-los al 675 60 21 69

Seguint el que va escriure en Reca: És un blog un lloc de tota confiança? No sé, ells sabran, però no sóc el primer en posar el meu mòbil a internet.

envia-sms-gratis.gif

[tags]mobile, sms, free, gratis, mensajes, mensaje, mòbil, movil, mobil, message, short message, free messages, free mobile messages, free sms, mms, multimedia messages[/tags]

Comentarios

  1. Un lloc de confiança és una web on les teves dades no siguin públiques ni es posin a disposició de segons (una altra web, una empresa de publicitat, un assassi en sèrie xD…). Ja provaré la web aquesta.

  2. je suis besoin de message

Añade tu opinión

*

*