Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
La filosofia és l'amor a la saviesa.
Pitagoras

Martin Luther King

Por Enric el 17 de December de 2006 en Uncategorized

Si algú coneix a Martin Luther King, Jr serà pel premi Nobel de la Pau del 1964 en reconeixement a l’ajuda que va donar als ciutadans afroamericans. M.L. King Va ser ministre de l’església baptista i un activista del Moviment per als Drets Civils a Estats Units per als afroamericans. Intentà proporcionar-los el dret a vot, la no discriminació i altres drets bàsics. Doncs avui he trobat un discurs seu a TheKingCenter.org interessant.

Per cert, el segon principi de la termodinàmica ens diu que cap màquina pot tenir un rendiment del 100%, el rendiment sempre n’és inferior. Justament el que estem fent a Tecnologia Industrial!

Actualització: Poso el vídeo directament en flash i que per veure’l s’hagi d’apretar seguir llegint, ja que s’activa automàticament.

Doncs aquí el teniu:

Añade tu opinión

*

*