Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
Les matemàtiques no mentixen, el que hi ha son molts matemàtics mentiders.
Henry David Thoreau

Martin Luther King

Por Enric el 17 de December de 2006 en Uncategorized

Si algú coneix a Martin Luther King, Jr serà pel premi Nobel de la Pau del 1964 en reconeixement a l’ajuda que va donar als ciutadans afroamericans. M.L. King Va ser ministre de l’església baptista i un activista del Moviment per als Drets Civils a Estats Units per als afroamericans. Intentà proporcionar-los el dret a vot, la no discriminació i altres drets bàsics. Doncs avui he trobat un discurs seu a TheKingCenter.org interessant.

Per cert, el segon principi de la termodinàmica ens diu que cap màquina pot tenir un rendiment del 100%, el rendiment sempre n’és inferior. Justament el que estem fent a Tecnologia Industrial!

Actualització: Poso el vídeo directament en flash i que per veure’l s’hagi d’apretar seguir llegint, ja que s’activa automàticament.

Doncs aquí el teniu:

Añade tu opinión

*

*