Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
No considerarem miraculosa cap experiència que puguem tenir, sigui la que sigui, si mantenim una filosofia que exclou el sobrenatural.
Clive Staples Lewis

El dilema del presoner – Videoblog 2

Por Enric el 12 de December de 2006 en Uncategorized

El segon videoblog ! L’altre dia mirant un capítol de numb3rs vaig veure que hi apareixia el dilema del presoner, el qual ja havia sentit anomenar abans. Intento fer una explicació en el vídeo, tot i que no sé si es podrà entendre. He posat imatges per facilitar-ne la comprensió, però si tot i així voleu saber-ne més, a la wikipedia teniu més informació.

YouTube Preview Image

AVÍS: L’edició de vídeo és molt amateur, si, bastant. Si noteu petits errors compreneu-me, mentre Enric.es no tingui patrocinador serà difícil aconseguir res millor! Em fa l’efecte que dic “és a dir” moltes vegades, algú es digna a contar-ho?

Comentarios

 1. “This video is not longer avalaible”

  . Mira’t-ho que no es pot veure, o al menys jo no en puc.

  Thanks.

 2. http://brutalmetal.es/dungeons/neocharlie/entradas_244.html

  Umm, amigo Enric, a ver si puedes difundir el texto de esta entrada… es por una buena causa! Macro-Manifestación el 23.

 3. Totalment d’acord amb la convocatòtia de la Manifestació: lo de la vivenda a Espanya és un escàdol i sembla mentida que un govern que es diu d’esquerres no pregui mesures. Els ciutadans hem d’exercir el dret a Manifestació. Em sembla molt bé que la convocatòria sigui pacífica: ¡Es important impedir que els provocadors violents es fiquin dintre i ho espatllin tot!

  Per altra banda , avui a “El País” al suplement de FUTURO (abaix-Suplementos) surt un article molt interessant comentant la sortida de quatre llibres de divulgació científica. El titol de l’article és: “La gravedad en el planeta de Superman, mujeres científicas y Galileo” signat per un /a tal A.R.. En l’edició digital l’article està una mica resumit respecte a l’edicio escrita (on jo l’he llegit), però es suficienment extens.

 4. Molt bo el vídeo, però i si jo, com a presoner, confesso el que he fet jo i no el que ha fet el meu company? Aleshores quants anys són de presó? Em deixarien lliure? O em posarien 10 anys, o potser 6 per haver confessat? I si el meu company confessa també el què he fet jo? I si els dos confessem i un cop a la presó ens matem a òsties per traïdors?

  El “Amo a Laura” Rock’s!!

 5. Per cert, he anat a veure la secció de “Coses per fer” i he vist que et vols treure el First. Jo he fet l’examen aquesta setmana (dissabta la part escrita: reading, use of english & writing. I avui la part oral: Listening & Oral).

  He descobert com parar els flocs de neu!!! Cliques a sobre d’un i arrossegues. Mentre es manté el botó del ratolí apretat no es mouen, però n’hi ha un que si cliques et porta a una web (suposo que és la web d’on ho has tret). Sí, el sistema és de l’edat de pedra, però funciona XD.

 6. perdona però no ho he entès , estaria bé que fesis un altre video més simple (nose si m’explico) perque pot arribar a ser interessan
  gràcies

 7. Ostres, és veritat! N’hi ha un que té un link! Si, lo del first està en procés. Ja parlarem perquè ara tinc poc temps, ho sento. I.. si anònim, al final vaig pensar que seria una mica complicat d’entendre. Però ja posaré una versió escrita ben clara per a qui l’interessi el tema.

  Salutacions! 😉

 8. amic virtual Enric: et sugereixo com a felicitació de nadal que penjis aquesta magnífica versió de “Blanca Navidad”: Com pots veure NEVA A TOT ARREU.

  http://badaboo.free.fr/merryxmas.swf

 9. Acaba de llover y estamos frente a un mar fantastico, tus copos de nieve terminan de rematar este estupendo paisaje. Besos de Maya

 10. […] Ahir vaig fer-li una ràpida introducció al Cub de Rubik, explicant on trobar “pistes” per saber com es pot resoldre i exposant la modalitat (crec que és la única) de l’speedcubing, que consisteix en resoldre un cub de Rubik com abans millor. Tot i així si algú vol saber-ne més, sempre pot consultar a l’enciclopèdia d’Espanya, o a l’anglesa! Mira per on… que m’he animat a fer un altre video (no, no hi surto jo dient coses de les meves). […]

 11. […] Molt bé, l’últim va ser el Dr. Xavier Jarque i Ribera, que ens va parlar de la teoria de jocs. Algú recorda el dilema del presoner? És el clàssic cas que es presenta en introduccions a la teoria de jocs. Doncs l’esmentat conferenciant va adaptar-lo i va deixar-ho tot també molt clar. Va explicar el problema que hi havia en el sector energètic actualment i ho va relacionar amb les matemàtiques i l’economia (un interessant àmbit). Tot acompanyat d’aquesta presentació. […]

Añade tu opinión

*

*