Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
La filosofia és l'amor a la saviesa.
Pitagoras

El Perfume, de Patrick Süskind

Por Enric el 09 de December de 2006 en Uncategorized

Primer de tot, no m’he llegit el libre. Imagino que el relat de Patrick Süskind deu estar molt bé, però la pel·lícula també m’ha encantat. Crec que és diferent que la resta, com diuen a Sospechosos Habituales, és sublim.

el-perfume.jpg

Us recomano que l’aneu a veure ja. El que m’ha sorprès més és com el protagonista és capaç de deixar-ho tot per una olor, i el que no m’imaginava és que fos tan primitiu.

Después de que el proyecto pasar por muchas manos, como las de Ridley Scott o Stanley Kubrick, finalmente racayó en las del alemán Tom Tykwer, interesante director de films como ‘Corre Lola Corre’ o ‘La Princesa y el Guerrero’. En un principio no sé si era una buena noticia, pero echando un vistazo al trailer, hay que reconocer que no tiene mala pinta. El film está potagonizado por Ben Whishaw, en el papel del protagonista Jean-Baptiste Grenouille. Le acompañan el reparto actores de la talla de Alan Rickman y Dustin Hoffman.

Via blogdecine.com

Comprenc que volgueu veure el trailer, aquí el teniu: Trailer El Perfume (qualitat alta). Com algú m’ha comentat, no surt cap dona destripada, més que res perquè no les mata d’aquesta manera. Potser el més dur és quan la noia pelroja del principi (un símbol important en l’argument) surt despullada i el primitiu Jean Baptiste Grenouille intenta capturar el seu perfum desesperadament.

[tags]patrick suskind, el perfume, the perfume, parfum, trailers, cine, películas, pel·lícules, cine, dustin hoffman, stanley kubrick, kubrick, tom tykwe, perfume, perfum[/tags]

Comentarios

  1. bruuutal la peli, però sí, llegeix-te el llibre. Ningú és capaç de descriure les olors tan bé com ell.

  2. Hola Enric! em va encantar la pel·lículaaaaaa!!!! tothom (que no la vista) es creu que hi ha trossos molt festigosos però no és així!! jo tampoc m’he llegit el llibre però la pel·lícula em va agradar moltíssim!^^ val molt la pena, la recomano a tothom!

    Ens veiem al k1!;)

  3. […] M’ha encuriosit la maner que tenen de representar els gustos. Ho fan amb una espècie de focs artificials al voltant del personatge que menja enmig d’un fons negre. Les olors representades amb plans curts a El Perfume, i gustos representats amb llumetes en moviment sobre un fons negre a Ratatouille. Quin altre sentit ens falta per apreciar al cine, el tacte? […]

Añade tu opinión

*

*