Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
Els únics que no canvien mai són els savis i els idiotes.
Confuci

Avui en faig 100

Por Enric el 09 de December de 2006 en Uncategorized

Què us creieu, que aquí només escriu l’Enric? No, no… Enric.es prèn vida cada 100 anys entrades. Doncs si, justament aquesta entrada és la 101, això vol dir que celebra que ja en tenim 100. I 241 comentaris, dels quals n’hi ha amb molta qualitat. I tot això, ben organitzat en 27 categories. A més, em posen decoracions de Nadal, quin luxe!

felicitats.jpg

Actualització: Ara es poden afegir comentaris a les pàgines estàtiques de l’esquerra.

Comentarios

  1. […] Com fa temps hi va haver la novetat de les frases, avui, per celebrar l’aniversari del bloc introdueixo el salt. Fent clic a la imatge del costat del subtítol vas a una pagina aleatòria. Però.. torna el dilema: Quina imatge us agrada més? . I en aquest cas no les he fet jo, són de famfamfam.com. A mi em sembla que la segona queda bé. Sin comentarios + […]

  2. Felicitats Enric! Nosaltres complim ahir 1000 entrades en Genciencia. A per les 200! 😉

    Salutacions!

  3. […] El 9 de Desembre del 2006 Enric.es complia 100 entrades, ho recordeu? M’he fixat que ara he tardat molt més a arribar a les cent següents, però és que al Novembre del 2006 vaig escriure més de 50 entrades, i això va ajudar a augmentar molt ràpidament. […]

Añade tu opinión

*

*