Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
Amb nombres es pot demostrar qualsevol cosa.
Thomas Carlyle

El nombre pel qual tots juguem

Por Enric el 08 de December de 2006 en Uncategorized

Apart de pels coneixements que ens donen, la majoria de gent del batxillerat inverteix dos anys de la seva vida en estudiar per treure.. “la nota”. Si, l’objectiu de (quasi) tots nosaltres és superar les notes de tall. En concret, la nota de tall de la carrera que volem cursar.

Doncs aqui teniu la llista de les notes de tall del Juny del 2006 (les últimes a data d’avui). I les quatre més altes són les següents:

 1. Biotecnologia (UAB) 8.65
 2. Comunicacióaudiovisual (UPF) 8.43
 3. Enginyeria Aeronàutica (UPC) 8.38
 4. Medicina (UB) 8.23

Totes són carrers amb sortides interessants, sobretot actualment. Podeu descarregar les notes de tall de Juny del 2006 de la Generalitat de Catalunya (gencat) en format PDF fent clic aquí, o les mateixes comprimides en ZIP. Hi apareixen les Universitats on es fa cada carrera, la nota per selectivitat (PAU), Cicles Formatius de Grau Superior i Formació Professional 2, per a més grans de 25 anys, per a estrangers i per a diplomats i llicenciats.

Això si, hi ha gent que no s’hi esforça massa.

A estudiar s’ha dit! 😉

Comentarios

 1. ahmm.. estadística demanen un 5, eh.. xDDDDD

 2. Sip, sou pocs? Quin any/curs o com es digui… estàs fent? A la UAB, caram. Això vol dir que sou exclusives/ius 😀 i segur que esteu molt buscats/des.

  Però apart d’això, el problema és si hi accedeixes i.. un cop allà no pots!

 3. Jo estic fent tercer curs (amb algun residu de primer i segon, encara.. :p) i a les classes som entre 10 i 15..

  i què vols dir amb això de ‘un cop allà no pots’?

 4. 10 i 15? uala! Deu estar molt bé.
  A veure, imagina que vols entrar en una carrera que sempre t’ha agradat, osigui que sempre hi has volgut anar i un cop allà, per molt que t’esforcis.. t’és impossible, o molt difícil. A mi m’agradaria estudiar matemàtiques, però vaig anar al saló de l’ensenyament amb la classe i a la zona on hi havia la UPC vaig demanar informació i la noia que hi havia em va dir que era molt difícil, que havia d’estar molt segur i em va dir que no eren el mateix tipus de matemàtiques que es fan a la ESO, i que les del Batxillerat si acosten una mica més.. però que tampoc. Després, al meu institut el que ara és el meu tutor em va dir que dues o tres persones van anar a fer matemàtiques i ho van deixar al primer o segon curs… Arg… El que està clar és que faré tot el que pugui, m’interessa molt, m’agrada molt i no m’importaria gens dedicar-li hores. 🙂

 5. Home, jo sempre he pensat que quan algú té moltes ganes de fer una cosa i hi posa esforç i entussiasme pot aconseguir el que es proposi. Crec que a vegades dubtem massa del nostre potencial.
  De totes maneres, quan vaig entrar a la universitat vaig començar informàtica. En tenia moltes ganes, però suposo que no acabava d’esser allò que jo n’esperava i vaig deixar-ho al segon curs. Hi ha qui pot pensar que va ser una pèrdua de temps però a mi no m’ho sembla pas, hi vaig aprendre molt i vaig adonar-me del que realment m’agradava i volia fer.
  Suposo que són les pors típiques que tots hem tingut en algun moment o altre.. triar el que vols estudiar és una decisió difícil, però no irreversible!

 6. […] Haig de dir que estic molt content d’haver tret aquestes notes, que espero m’agradaria treure-les tant de temps com pugui. I tot això farà mitjana amb aquell nombre! Sin comentarios + […]

Añade tu opinión

*

*