Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
Hi ha alguna cosa més important que la lògica: la imaginació.
Alfred Hitchcock

Optimització aeronàutica

Por Enric el 02 de December de 2006 en Uncategorized

Una aerolínea xinesa obligarà als passatgers a anar al lavabo abans de volar, per estalviar-se combustible per no portar paper higiènic! I el més fort és que va de debò! Però quan s’estalviaran, 1 quilo com a molt?

Comentarios

  1. Si l’avió no porta paper higiènic, els que ho portaran seran els viatgers.

  2. Si Javi, és que el pes dels papers higiènics no és important… Només que un o dos passatgers portin una jaqueta, o una bossa amb algo a dins ja ho compensen. No sé, hi ha algo que no m’acaba de quadrar en aquesta notícia. Per cert, felicitats pel blog!! Hi vaig entrar un cop que havies deixat un comentari fa temps, però no vaig veure que feies 1r de Batxillerat. Que bé! A més, escribint sobre tecnologia. És interessant, et seguiré.

    I ara veig que m’has posat als links, que bé! 😀

Añade tu opinión

*

*