Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
La estadística és una ciència que demostra que si el meu veí te dos cotxes i jo cap, els dos en tenim un.
George Bernard Shaw

Dia mundial de la SIDA

Por Enric el 01 de December de 2006 en Uncategorized

ribbon_aids_day.gifCom podreu veure al costat del logo ara hi ha el llaç vermell que manifesta el suport als malalts de SIDA o a qui se li ha detectat el VIH. Ahir vaig veure per la tele que un 25% de les persones que estaven infectades no ho sabien. Més informació.

Comentarios

  1. Sort als teus exàmens, ja ens diras les notes. Salutacions,Jokin

  2. D’acord, us les diré. Espero que hagin anat bé :). Gràcies per desitjar-me sort.

Añade tu opinión

*

*