Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
Newton ha sido un hombre afortunado; solo una vez puede descubrirse el sistema del mundo, y el lo ha descubierto.
Lagrange

Piso de 30 metros

Por Enric el 25 de November de 2006 en Uncategorized

Un vídeo que últimament s’ha fet molt famós és aquest, Piso de 30 metros. On el protagonista Toni A. Martínez posa en manifest el problema actual de la vivenda, només cal veure’l. Aquest vídeo va sortir fa poc a Buenafuente. L’autor del vídeo sembla ser que ha escrit relats interessants, hi ha informació interessant sobre la seva a la seva web.

YouTube Preview Image

Tota una revolució, casi com aquella…

Comentarios

  1. El video és bonísim. Jo crec que els joves heu de plantejar-vos seriosament aquest tema i els mitjans de lluita política han de ser imaginatius (com és el cas d’aquest video) i alhora engrescadors per la gent menys polititzada. El tema de la vivenda és bàsic i si no sou vosaltres, els joves, els que ho poseu de manifest, nigú no us farà cas. Ja n’hi ha prou de promeses de tots els partits, siguin d’esquerres o de dretes, nacionalistes o no!

Añade tu opinión

*

*