Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
La filosofia és l'amor a la saviesa.
Pitagoras

Un parell de vídeos

Por Enric el 24 de November de 2006 en Uncategorized

constant.jpgBé, a YouTube hi hem penjat dos vídeos curiosos. El primer són 6 mini-vídeos que vaig veure al SIMO on es fa una mica d’humor sobre la diferència entre els PC i els MAC. El segon entre classe de Matemàtiques i classe de Física, quan un company rus s’ha posat a ballar el ball típic d’allà: la polka. (escolteu al segon 14 quan em demanen que ho publiqui, el blog ja és més significatiu!). Els que ho heu vist en directe esteu obligats a deixar un comentari :).

Actualització: El vídeo del company de classe del que parlo ha sigut retirat, per consideració pròpia: no li havia demanat permís al protagonista perquè sortís. No patiu, tampoc era gran cosa.

Comentarios

 1. Jo hi era i penso k estem tots fora de lo normal com deies a l’entrada d’abans k tothom es sorpren kuan algu fa alguna cosa k no es gaire normal. Tot i aixi a m’ha agradat molt k hi hagi persones k siguin diferents a lo normal.
  Per altra banda els videos de MACvsPC son molt divertits i molt certs perk els mac son molt millors k els pc pero per altre bande molt mes cars i per aixo no es penjen tenen moltes mes utilitats de serie…
  M’ha agradat molt akesta entrada mini entrada k li he donat la idea o almenys li he comentat k podia fer-ho.
  P.D.: Visiteu la meva pag k no hi han gaires visites.

 2. Sí, els MAC són més “personals”. Jhony… no tens visites perquè no hi escrius res, llavors si algú hi entra no hi torna. 🙂 Ànims i a escriure!

 3. mara de deu señor !!!! aquet homa es unic , lincunfundible constantine mahmo….maht….es igual el cugnom. sempre ens surpren amb les sebes entrades, i la seba manera de ser, i pensa que de cop i bolta cumances a fer el vall de la polca!!!!.

  i els que eu vist el video sisplau digeuma qui es la persona que tapa la pantalla al final: un alienigena, algu amb defectes fisics …noooo, es frankentein. sisplau turneu a mira el video i vaureu el final en franki en accio!!!!!

  gracies i enric aqui tens el teu cumentari!!

 4. Bones Joan, ja era hora que comentessis!

  Seràs cruel!

Añade tu opinión

*

*