Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
Les matemàtiques són l'alfabet amb el qual Déu ha escrit l'Univers.
Galileo Galilei

Un parell de vídeos

Por Enric el 24 de November de 2006 en Uncategorized

constant.jpgBé, a YouTube hi hem penjat dos vídeos curiosos. El primer són 6 mini-vídeos que vaig veure al SIMO on es fa una mica d’humor sobre la diferència entre els PC i els MAC. El segon entre classe de Matemàtiques i classe de Física, quan un company rus s’ha posat a ballar el ball típic d’allà: la polka. (escolteu al segon 14 quan em demanen que ho publiqui, el blog ja és més significatiu!). Els que ho heu vist en directe esteu obligats a deixar un comentari :).

Actualització: El vídeo del company de classe del que parlo ha sigut retirat, per consideració pròpia: no li havia demanat permís al protagonista perquè sortís. No patiu, tampoc era gran cosa.

Comentarios

 1. Jo hi era i penso k estem tots fora de lo normal com deies a l’entrada d’abans k tothom es sorpren kuan algu fa alguna cosa k no es gaire normal. Tot i aixi a m’ha agradat molt k hi hagi persones k siguin diferents a lo normal.
  Per altra banda els videos de MACvsPC son molt divertits i molt certs perk els mac son molt millors k els pc pero per altre bande molt mes cars i per aixo no es penjen tenen moltes mes utilitats de serie…
  M’ha agradat molt akesta entrada mini entrada k li he donat la idea o almenys li he comentat k podia fer-ho.
  P.D.: Visiteu la meva pag k no hi han gaires visites.

 2. Sí, els MAC són més “personals”. Jhony… no tens visites perquè no hi escrius res, llavors si algú hi entra no hi torna. 🙂 Ànims i a escriure!

 3. mara de deu señor !!!! aquet homa es unic , lincunfundible constantine mahmo….maht….es igual el cugnom. sempre ens surpren amb les sebes entrades, i la seba manera de ser, i pensa que de cop i bolta cumances a fer el vall de la polca!!!!.

  i els que eu vist el video sisplau digeuma qui es la persona que tapa la pantalla al final: un alienigena, algu amb defectes fisics …noooo, es frankentein. sisplau turneu a mira el video i vaureu el final en franki en accio!!!!!

  gracies i enric aqui tens el teu cumentari!!

 4. Bones Joan, ja era hora que comentessis!

  Seràs cruel!

Añade tu opinión

*

*