Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
La filosofia molts cops no reporta res, però estalvia molt.
Johann Wolfgang Von Goethe

Frases aleatòries

Por Enric el 24 de November de 2006 en Uncategorized

Com podreu veure, des de fa un dia (24-11-2006) a la part de dalt hi ha la nova secció de frases cèlebres aleatòries. Les pots veure totes a www.enric.es/frases. Quan ja ho tenia fet se m’ha ocurregut posar uns botons per qui desitji ocultar-les o tornar-les a mostrar. Ho podeu fer fent clic a la creu tanca5.gif o a la fletxa obre5.gif respectivament. Jo n’havia fet unes versions (tanca1.gifobre.gifobref.giftanca2.gifobre2.gif) amb el Photoshop que en Jhony ha millorat amb el Paint. Què et sembla? Actualització: Per petició popular, ara les imatges són tanca1.gif i obref.gif.

Comentarios

 1. A mi m’agraden més les icones que vas fer inicialment tú.

 2. Com es pot millorar una cosa feta amb Patoxop (vulgarment anomenat Photoshop XD) amb el Paint?
  A mi també m’agraden més els que has fet tu.

 3. Haig de ser sincer, la primera creu que he dit que vaig fer jo la vaig trobar al Google, i ara m’he fixat que és la de tancar pestanyes del Firefox.

  Bé 🙂 llavors potser hauria de considerar canviar-les. Quina creu i quina fletxa us agraden més de totes?

 4. Les que tenen el requadre.

 5. Totalment d’accord, les del recuadre. Per cert, les de les pestanyes del Firefox són més rosades.

 6. Ostres Drakdragoon que observador! Tens raó, és diferent! Doncs això, ja estan canviades.

 7. […] Com fa temps hi va haver la novetat de les frases, avui, per celebrar l’aniversari del bloc introdueixo el salt. Fent clic a la imatge del costat del subtítol vas a una pagina aleatòria. Però.. torna el dilema: Quina imatge us agrada més? , , , . I en aquest cas no les he fet jo, són de famfamfam.com. A mi em sembla que la segona queda bé. Sin comentarios + […]

 8. Enric sanchez
  18 d'October del 2007

  Enric ke tal jaja mare meva kina pagina no? jeje jo tambe em dic Enric Sánchez i e kaigut per ki per kasuelitat!xD bueno pos res numes di ke bagi bé!

Añade tu opinión

*

*