Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
e^(pi*i)+1=0
Euler

Pentàgon de calculadores

Por Enric el 21 de November de 2006 en Uncategorized

Després d’una intensa classe de Tecnologia Industrial, de parlar del teorema de conservació de l’energia i de la relació treball – energia volia fer una foto a dues calculadores iguals, i mica en mica la gent s’ha anat interessant i tothom que tenia una Casio fx-82MS l’ha posat.

Amb això inauguro la secció Curiositats a l’àrea de fotos de l’Enric.

Clic per veure-la en tamany real

Comentarios

 1. sniff.. quants records em porta aquesta calculadora.. jo també la tenia, però va ser robada, juntament amb tota la motxilla ara ja fa un parell d’anys.
  Un minut de silenci.

  Sort que ‘noaimal queporbien novenga’ i va ser rellevada per la Casio fx-9750 plus. Un bon canvi, tot s’ha de dir 😉

 2. m’he oblidat una G: Casio fx-9750G plus
  i de passada, l’enllaç al meu bloc l’he posat malament. tot solucionat! xD

 3. De moment no necessito res més, amb aquesta en tinc de sobres. Aquesta estadística 🙂
  Un company de classe té la mateixa calculadora que la teva, i quan la vaig veure per primer cop em va semblar de joguina. I un altre té fins i tot el “Busca Minas” (cerca mines?). Haig de reconèixer que és una classe una mica rara.

  És veritat, que ara als de blocat.com (ara bloc.cat) us han fet unes actualitzacions interessants 🙂 i a més us han deixat canviar el nom! Però funcionen tant “montaas-de-basura” com “mestressa”
  El primer enllaç al teu blog està arreglat.

 4. Hola Enric,
  Justament vull comprar una casio fx 82 ms, saps a on la puc comprar a bercelona ?
  Zenkius

 5. Imagino que a qualsevol papereria, jo no vaig anar pas a cap lloc especialitzat. Demanant una “calculadora científica” segurament és la que t’ensenyin.

 6. ja k curios pro jo tot i no ser gaire curios faig fotografies millors

Añade tu opinión

*

*