Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
Si el teu experiment necessita estadística, n'hauries d'haver fet un de millor.
Ernest Rutherford

Un dissabte fent de castanyera

Por Enric el 19 de November de 2006 en Uncategorized

Ahir, després de tornar d’uns cursos del MCSE (en concret, 2830 – Proyectar sistemas de seguridad para Redes Microsoft Windows) que potser comento més endavant, vaig anar al cau a vende castanyes.

Els diners que recollim amb les activitats que anem fent al llarg de l’any ens serveixen per pagar-nos les excursions. De moment, mentre jo hi he sigut, ja hem anat al Camino de Santiago i la Ruta dels Càtars (camí dels bons homes) apart d’excursions més petites.

castanyes.JPG

Comentarios

 1. […] Havia parlat amb l’Arcadi l’hora anterior, quan estàvem venent castanyes amb el cau i vam quedar que ens trobaríem. Quan el vaig veure el vaig anar a saludar i li vaig dir que estava mal sentat. Llavors, el seu pare (que jugava un paper important, era de la organització) em va dir que em sentés ente ells, que ja s’apretarien. Al cap d’una estona d’intentar convèncer-los de que no calia, m’hi vaig sentar. […]

 2. Això del cau és com un Esplai no? Què ets, nen o monitor?
  Jo sóc monitor (bé, deixe’m-ho clar, monitor de guitarra, ensenyo guitarra als nens de l’Esplai) a l’esplai Can Colapi!

  (Un troç de la nostra cançó) Enrotlla’t i vine a l’Esplai Can Colapi, alla cantem, riem i ens divertim amb tots els nostres amics i així mai no estem aburrits…

 3. El cau és un agrupament que fa sortides i tal, més que un esplai és estil “boy-scouts” però, de la mateixa manera que a l’escola pia no anem a missa, no sóm militars. Però tampoc una colla de hippies.
  Darkdragoon, està clar que us heu de grabar (com a mínim la veu) i això s’ha de pujar a algun lloc. Us assegureu sortir a enric.es 😛

  Per cert, jo sóc “nen”, de la unitat de Pioners. És el meu últim any.

 4. Uoo!!! així m’agrada enric! fent propaganda! jajaja
  Val a dir que les castanyes aquest any no van anar gaire bé i no vam guanyar gaire però com que segons l’àngel ‘som millonaris’ segur que podem fer una sortida currada com els càtars o santiago, que van ser genials ^^
  Tot i així, m’encanta fer de castanyera!jiji 😛
  Ptnsss

 5. I fer pastissos, eh.. 😛 Ja veuràs, la barra del carnaval compensarà tot això. Per cert, avui apagada general!

 6. kabababrubarta
  27 d'March del 2007

  Nice design! kabababrubarta

Añade tu opinión

*

*