Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
No considerarem miraculosa cap experiència que puguem tenir, sigui la que sigui, si mantenim una filosofia que exclou el sobrenatural.
Clive Staples Lewis

La Raquel m’ha trucat

Por Enric el 17 de November de 2006 en Uncategorized

Avui m’ha passat una cosa flipant. Sobre les 5 i mitja m’ha sonat el telèfon amb un mòbil que no coneixia de res. Intentaré fer una reproducció de la conversació (per cert, era una veu de tia.. d’uns.. 16 anys? 😛 no sé! però era una veu maca ;)).

Raquel: Hola… qui ets?
Enric: Com..? Sóc l’Enric I tu, qui ets?
R: Jo em dic Raquel.
E: Aham..
R: Ah no mira és que m’he trobat el teu mòbil escrit en un paper, on posava “Enric” i, al no saber qui eres, t’he trucat.
E: (riure suau)
R: Per què rius?
E: Eh, no.. és que no m’acostuma a passar que algú em truqui preguntant-me qui sóc, que té el meu mòbil, etc… Però està bé 🙂
R: Ah, i d’on ets?
E: De Calella, saps on és?
R: Si, si, sé on és.
E: I tu, d’on ets? (torno a riure)
R: De Barcelona jeje. Per què riuuuuus!?
E: No, ja t’he dit que a mi això no m’ha passat mai, em fa gràcia la situació.
R: Com que no? Al messenger sempre hi ha gent que diu “Qui ets?”
E: Ah, per cert, quin és el teu messenger?
R: Bé mira, t’explico… és que em van robar el messenger i em van posar de nick (censured) Et donaré el d’una amiga, així quan jo tingui messenger ella te’l diu i ja està vale?
E: Si, si. Molt bé. Quin és?
(mitja hora dictant-me el messenger perquè no l’entenia, la veu es tallava o.. nosé! [si la Raquel llegeix això, que sapiga que m’ha fet gràcia lo de “arroba hot.” :P]).
E: Pues (doncs) vale, ara t’agrego. Ja parlarem. Adéu!
R: Adéu!

raquel.jpg

No és una foto original de la “Raquel”, és una foto d’internet

A veure, dieu-ho, no és una situació comuna. A vosaltres us ha passat? És que ha sigut sobtat, és la última cosa que hagués pensat en aquell moment! Se l’haurà de conèixer.. 🙂 De veritat, explicat segurament no és tant impactant, però ha sigut curiós. La pregunta és.. d’alguna cosa l’haig de conèixer, però de què?

Comentarios

 1. Mmm hay cosas que no entiendo … si es que deberias escribir en español jejeje.

  A mi hay veces que me llama gente y dice que la he llamado yo antes o el dia anterior 😛

  Saludos 😉

 2. Te lo resumo en castellano. Que esta tarde me ha llamado una chica que creo que no conozco de nada preguntándome quien era porque había encontrado mi móvil escrito en un papel, y hemos terminado dándonos el messenger. A ver, a ver. Curioso :).

 3. Buff, a mi em pasa 7 dies a la setmana i 7 vegades cada dia! És conya, deixem el rotllo bíblic per a l’església XD.

  Només una cosa que em fa sospitar: “Hola… qui ets?” “Ah no mira és que m’he trobat el teu mòbil escrit en un paper, on posava “Enric” i, al no saber qui eres, t’he trucat.” Si sabia que et deies Enric perquè no ha preguntat directament si eres l’Enric? Perquè t’ha preguntat qui eres?
  Posibles hipòtesis: – Una noia que s’aburria molt i que ha començat a trucar a números de telèfon a l’atzar (poc probable).
  – Algú que et coneix t’ha volgut fer una brometa i ha fet trucar a una noia que no coneixes (bastant probable).
  – Una noia que vol un novio per a una amiga seva i que no se sap com tenia el teu mòbil i t’ha trucat amb l’objectiu de donar-te el messenger de la seva amiga per veure si acabava bé la cosa (poc probable, a més, tu has tret el tema dels messengers…).
  – Algú que vas conèixer fa temps, que no recordes i que tenia el teu mòbil i ha dit: “Qui será aquest?” I t’ha trucat (bastant probable, però no té emoció).
  Quan descobreixis més coses sobre la Raquel escriu-ho, que m’has deixat amb la intriga de saber si es compleix alguna de les meves hipòtesis.

 4. Jajajajajajajaja fantàstic. Maravelloses hipòtesis.
  Lo dels números a l’atzar la descartaria, de veritat :P.
  Algú que conec m’ha volgut fer una brometa… nah, no té sentit. Per què ho voldrien fer?

  Bé, tampoc espero que sigui la opció no emocionant. Vinga vinga, ara esteu tots intranquils.. huhuhu!

  Salutacions! Per cert, et sona el cangur?

 5. Oi tant, mai hi he anat, sempre m’ha fet pal, és més, l’any passat no hi va anar ningú de la meva classe, però aquest any hi volem anar uns quants, vaja, ens ho vàrem proposar l’altre dia.

 6. Ff.. pensava que era un problema de les Escoles Pies, perquè el meu profe de mates no en sabia res del cangur. I les inscripcions ja han començat! Tu saps algo de què passaria si un institut no s’hi presentés i un alumne ho vulgués fer? Podria anar per individual, l’institut es podria apuntar per 1, 2 o 3 alumnes, s’hauria de “relacionar” amb un altre institut..? Bé, igualment ho preguntaré.

  Vinga, doncs ens hi veiem si tot va bé ;). Li haig de donar gràcies a en Reca per explicar-m’ho tot l’any passat.

Añade tu opinión

*

*