Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
Newton ha sido un hombre afortunado; solo una vez puede descubrirse el sistema del mundo, y el lo ha descubierto.
Lagrange

Coca-cola, mentos i els simpsons

Por Enric el 15 de November de 2006 en Uncategorized

Bé, avui m’he trobat amb uns vídeos interessants. Per començar, un vídeo on uns bojos barregen 251 ampolles de 2 litres de Coca-Cola Light amb 1506 Mentos (6 mentos per ampolla) i ho uneixen tot. Vegeu el vídeo del resultat. Després, una noticia interessant: Els Simpsons estrenaran pel·lícula. Vegeu el trailer!

Comentarios

  1. Hola Enric: Què vols dir que t’han cesurat un treball sobre la Naranja Mecánica (el llibre o la película?)? Per quin motiu?

  2. Si, és molt fort. Demà tinc un examen de Terra Baixa d’Àngel Guimerà i em queda poc temps per estudiar. Demà ho acabaré d’escriure i publicaré l’entrada titulada: “Censura als instituts”. I crec que és un tema que hauriem de portar més enllà de aquest fet. Potser ens fan repetir un treball sobre la pel·lícula (en realitat és sobre els temes i “valors” que es tracten a la pel·lícula, algun qüestionari, etc…) i ens obliguen a escollir-ne un altre. És molt fort perquè al principi ens van donar permís i ara, un cop fet, diuen que no! Això també els ha passat als grups que tenien les pelis Trainspotting i La pasión de Cristo. Diuen que no va amb el “nosequè” del cole. I això on està escrit? Que ho vegi jo!

    Bé, demà ja m’explicaré millor.

    Gràcies per preocupar-te jokin a.t.

  3. Gràcies, m’interesa el tema. Salutacions

  4. Brutal el videooo!! :O

  5. Jeje si, és curiós. Ha animat a molta gent a provar-ho a lo amateur.

Añade tu opinión

*

*