Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
És més fàcil escriure deu volums de principis filosòfics que posar en pràctica només un d'aquests principis.
Leon Tolstoi

Cronica de l’anada a Madrid

Por Enric el 10 de November de 2006 en Uncategorized

Seré breu perque no us imagineu el que costa escriure amb una PSP!
L’Albert i jo hem agafat un avió a les 5 i,quan hem arribat, hem agafat un metro fins la puerta del Sol que ens ha costat un euro (un taxi valia 20eur.)

Hem conegut a dues madrilenyes al metro (en realitat només ens han respos una pregunta). Ens hem fet unes fotos, hem anat a “l’hotel” i ens hem posat a buscar un wifi fins ara. Són les deu i ara intentarem trobar un lloc on sopar. No tinc accents oberts, fins aviat! Dema al simo.

Comentarios

  1. no sabia que tu también dabas dibujo ténico xD
    yo solo saco 9 ¬¬ no me quiere poner el 10 nunca xD pero bueno se sigue intentando, hasta luego!

  2. Espero que en el próximo SIMO nos podamos conocer, siempre es agradable conocer a gente de todas partes del mundo 🙂

    Saludos.

  3. Ola tio em vas dir k posaries la ekuacio akella k et vaig corregir a classe perk algu la solucioni

  4. jajaja que em vas corregir? va… 😛 em vas “comentar alguns errors que tenia” però la vaig “compilar” jo!!! xDD. Què et sembla si li diem “Polinomi d’Enric.es”. Oh yeah, ara el posaré!

Añade tu opinión

*

*