Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
La filosofia és un silenciós diàleg de l'ànima amb ella mateixa entorn de l'ésser.
Plató

Publicitat: Sony Bravia Ad Advert

Por Enric el 07 de November de 2006 en Uncategorized
sony-bravia-ad.jpg

Aquest anunci dubto que darrera tingui cap reflexió filosòfica (que l’anunci de nokia second nature sí que en va tenir), ni cap missatge educatiu. Aquest el poso simplement perquè m’ha agradat. Sony ens va sorprendre ja fa temps amb l’anunci dels millons de pilotes que botaven (vídeo al final) i ara amb aquest.

Per cert, no hi ha trucatge, en els dos casos tot és fet de veritat. A l’anunci més modern van utilitzar un edifici abandonat on rodar les explosions de moltíssimes tones de pintura. Després, van caler 60 homes durant bastants dies per netejar-ho tot! Pots descarregar la versió d’alta qualitat (700×394 de 70 segons) fent clic en aquest enllaç.

YouTube Preview Image

La música no és una de la La Naranja Mecánica? La música és ‘La Gazza Ladra (Overture)‘ por Joacchino Rossini.

Actualització: L’Albert ens comenta el següent: Per fer l’anunci es van fer servir 70.000 litres de pintura (no tòxica) a més de 622 cubells que van explotar, 330 metres de bigues de ferro, 358 metres de soldadura, 455 morters pirotècnics 57 kilòmetres de fil de coure i 1.700 detonadors!

I l’anunci anterior a aquest, que també anuncia la TV sony bravia és el de les boletes:

YouTube Preview Image

La cançó d’aquest anunci és Heartbeats, de José González (àlbum Veneer). Es van llançar 250.000 pilotes de plàstic reals! Casi res! L’anunci va ser dirigit per Nicolai Fuglsig i per la productora MJZ. (Font). Per a més informació: bravia-advert.com.

Actualització: Hi ha fotografies fetes per aficionats que estaven per allà de l’anunci de les boletes i del de la pintura (o en versió profesional). Els especialistes diuen que l’anterior estava millor.
Ostres, és el model de tele que tinc a casa!

[tags]sony, bravia, tv, television, youtube, ad, advert, colors, paint, advertisement, sony bravia, català, publicitat, publicidad, anuncio, anuncios[/tags]

Comentarios

 1. M’encanta aquest anunci ^_^ ! (el de la pintura). No sabrás pas la pintura que van gastar? És que ho van dir per la TV però no me’n recordo.
  No entenc perquè havien de netejar-ho tot després, si és una obra d’art! Havia de quedar per a la prosperitat! Saps si van recollir les 250000 pilotetes de plàstic per l’antic o no? ROFLMAO

 2. Gràcies per fer-me conèixer aquest anuncis, són una maravella. Jo ja fa anys que vaig decidir no tenir Tele a casa, un cop que el meu fill es va casar i no tinc ocasió de veure aquestes coses.

  M’agrada molt el teu blog, em fa estar més a prop de les coses que a la gent jove inquieta l’interesa.

  Continuarè visitant-lo.

  Adeu, bon dia.

 3. jokin a.t. no saps pas la il·lusió que m’has donat. Ara quan escric algo ho faig amb moltes més ganes perquè sé que una de les persones que s’ho llegeix comentarà, i m’explicarà alguna cosa! Últimament entro més per llegir els teus comentaris que per escriure! Pot semblar una tonteria, però t’asseguro que anima moltíssim veure que algú et mostra la seva opinió. Moltes gràcies! Per cert, això de no tenir tele suposaria un esforç bestial per la majoria de gent. Sincerament, a mi m’agrada tenir-la per mirar les sèries que m’agraden, de tant en tant llogar pel·lícules interessants… Això si, haig de reconèixer que es perd molt de temps, que segurament invertiria llegint o fent alguna altra cosa. Tu no tens tele per algo en concret, creus que no la necessites o…? Serà tot un honor que segueixis llegint-me! Si m’inspiro potser escric algo sobre els punts positius i negatius (avantatges/inconvenients) de tenir televisió. Sí, una idea interessant. 🙂
  Darkdragoon booones! si, sé que va sortir la quantitat de pintura utilitzada a un reportatge de la tele (que segur que en jokin a.t. no ha vist :P) perquè m’ho van dir, però a mi em van dir: “van gastar no-sé-quantes tones de pintura”, per tant.. culpa de qui m’ho va dir així.

  No he pogut trobar lo de les pilotes, tot i que alguns comentaris (no sé si són gaire segurs) deien que els nens petits d’allà deurien estar molt contents de trobar pilotes tots els dies.

 4. Hola Enric: no estaria de més que un dia fesis una reflexió sobre la televisió. No en dubtis que jo diria la meva. Jo no en tinc, de TV, però això no vol dir que tingui res en contra de la cultura audiovisual. Jo tinc les meves raons personals per no tenir tele, bàsicament es podria resumir en una: no m’aporta res, ni des de el punt de vista cultural o intel.lectual i tampoc des de el punt de vista de l’entreteniment. Tot això exigiria una argumentació llarga, i estic disposat a escoltar argumentacions a favor de la Tele. Jo no en tinc cap.

  Salutacions i bon dia.

 5. Molt bo l’anunci! el de les pilotes ja l’havia vist fa temps i em va impressionar molt, però aquest encara no l’havia vist i es igual d’espectacular o mes! Per cert crec que la música si que surt a la naranja mecanica.
  Sobre el tema que a sortit de la tele jo particularment no la miro molt (nomes a l’hora de menjar) però crec que esta bé perquè a vegades es fan reportatges interessants o pots veure les noticies m’entres menges.

  Per fer l’anunci es van fer servir 70,000 litres de pintura (no tòxica) a més de 622 cubells que van explotar, 330 metres de bigues de ferro, 358 metres de soldadura, 455 morters pirotècnics 57 kilòmetres de fil de coure i 1.700 detonadors! (res… un dia ho faig a casa meva…)

 6. Bones Albert, quant de temps sense veure’t per aquí!
  Sí, us prometo una entrada on critiqui els punts positius i negatius de tenir/veure televisió.

  No sé d’on has tret la informació (sé que ets friki, però dubto que te l’hagis après de memòria :P) però de veritat que impressiona. He actualitzat l’entrada i ho he posat.

  Demà anem a Madrid al SIMO :p

 7. Uoooo, moltes gràcies Albert per la informació! Ara ja puc dormir XD.

 8. Bones! estem a madrid conectats amb la psp de l’albert!

 9. Fabuloso Anuncio la verdad xD jiji

 10. Pedazo de anuncio ^^

Añade tu opinión

*

*