Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
La filosofia és l'amor a la saviesa.
Pitagoras

Second Nature Nokia Music Ad

Por Enric el 03 de November de 2006 en Uncategorized

Degut a l’èxit que ha tingut l’anunci de Nokia Second Nature (per no dir el de Be water my friend), i a que avui a classe de filosofia l’hem comentat (durant bastanta estona) i el profe (ssor) ens ho ha relacionat amb que són qüestions d’adaptacions culturals i el que ens pretén introduïr l’anunci, enganyant-nos! Tant senzill que sembla, i no hi havia atinat!

Els éssers humans actuem, a part de per el nostre instint d’Homo Sapiens, per la manera que ens ha condicionat la societat, osigui segons com hem desenvolupat unes habilitats amb les que ja vam néixier. La cultura ens condiciona. Al vídeo podem veure com es fan coses quotidianes que fem sense pensar, de les que he intentat fer una llista que podeu veure després del vídeo.

Bé, a on volia arribar és que Nokia intenta fer-nos comprendre que utilitzar un mòbil és una cosa tant natural com qualsevol de les altres. Com no me n’he adonat abans? Espero que pugui fer reflexionar, la publicitat en el fons és una cosa molt analitzable (quina obvietat).
Podeu tornar a veure el vídeo, i a sota del vídeo escoltar la cançó completa (més de 2 minuts), o descarregar-la aquí fent botó dret, guardar destino como.

YouTube Preview Image

cordar-se les sabates
caminar
llegir
vestir
portar ulleres
sorprendre’ns
pentinar-nos
[…]


pintar-nos les ungles
trencar un ou
cuinar
parlar
relacionar-nos
estendre la roba
ballar
viure en una casa
fer mitja
cosir
salta a corda
sentar-nos en un banc d’una plaça
llençar objectes fent efectes
anar amb bici
córrer
respondre a sorolls concrets
botar una pilota
saber com funciona un mòbil
girar un mòbil (penspinning)
tocar la bateria
conduir
escombrar
passejar

Comentarios

  1. molt bon anunci i bona entrada repetida. Nomes una cosa, fer girar el mobil no seria “mobilespining”?

  2. QUIN ANUNCI ! és collonut.

Añade tu opinión

*

*