Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
Quin podem afegir ... que no s'hagi dit ja ... o que si s'hagi dit ...
Les Luthiers

Duran i Lleida torna a parlar

Por Enric el 01 de November de 2006 en Uncategorized

(CiU) Molt segur d’ell mateix diu que en els pròxims anys invertiran en tecnologies que permetin no confondre al poble amb sondejos falsos. (TV3 intervé dient que la seva predicció ha sigut molt fidel al resultat final)

Comentarios

  1. […] Duran i Lleida (CiU) torna a parlar @ 10:17:09 pm […]

Añade tu opinión

*

*