Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
Per què les coses són com són i no d'una altra manera?
Johannes Kepler

Artur Mas (president?) parla

Por Enric el 01 de November de 2006 en Uncategorized

Hem treballat a fons per defensar el país i la seva gent. Agraeix a les persones que han votat a CiU, agraeix el suport i assegura que ajudarà a governar millor Catalunya durant els pròxims 4 anys. Recorda que és la 8a vegada consecutiva que CiU guanya les eleccions. El partit amb més suport parlamentari i més vots a Catalunya és CiU, més de 4 escons per sobre de PSC. Igual que Duran i Lleida, diu que ha guanyat les eleccions a les 4 circumscripcions. No vol que ningú discuteixi la victòria electoral de CiU, creu que en democràcia sempre es reconeix la victòria de qui ha guanyat les eleccions netament i, el més important, s’ha aconseguit la victòria des de l’oposició. Assegura que parlarà i negociarà amb el govern estatal per parlar de polítiques de futur, polítiques de país i de futur i millorar la situació de Catalunya. Assegur aun futur per la gent de Catalunya i per a la seva gent.

Añade tu opinión

*

*