Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
No considerarem miraculosa cap experiència que puguem tenir, sigui la que sigui, si mantenim una filosofia que exclou el sobrenatural.
Clive Staples Lewis

Artur Mas des del balcó del Majèstic

Por Enric el 01 de November de 2006 en Uncategorized

Artur Mas vol assegurar que Catalunya es governi bé i que les decisions per a tot el poble de Catalunya es prenguin bé. Diu que CiU és plenament conscient d’aquesta situació i assegurarà que Catalunya tingui el govern que necessita. Assaboreu la victòria amb generositat. Us demano una lliçó de patriotisme: sentir-se plenament orgullosos del que s’ha aconseguit però també plenament humils sense presumir. Està convençut que un govern on hi hagi CiU podrà fer la feina que han estat treballant durant tant de temps, la feina a favor de Catalunya i dels Catalans.

Añade tu opinión

*

*