Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
La estadística és una ciència que demostra que si el meu veí te dos cotxes i jo cap, els dos en tenim un.
George Bernard Shaw

Albert Rivera parla

Por Enric el 01 de November de 2006 en Uncategorized

Com els anteriors, lamenta la poca participació. Diu que avui ha canviat alguna cosa, que de les forces parlamentàries tradicionals que no fan cas als ciutadans hi ha una il·lusió que apostarà per Catalunya. Diu que fa temps tenemos un sueño (en castellà) i segueix el discurs en castellà (tothom crida libertad). Vol crear una catalunya on s’inverteixi en coses que interessen al poble i no en una selecció. Vol crear una catalunya on el conseller en cap no s’entrevisti amb bandes terroristas. La meva opinió: Un partit una mica massa atrevit, que pretén captar el gran públic castellà que l’únic que veuen és l’entrevista de l’antic conseller en cap amb una banda terrorista.

Comentarios

  1. […] Encara que sembli estrany, el partit polític de Ciutadans pel canvi va acabar obtenint 3 escons. […]

  2. […] Albert Rivera (Ciutadans) parla @ 10:28:36 pm […]

Añade tu opinión

*

*