Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
Amb nombres es pot demostrar qualsevol cosa.
Thomas Carlyle

L’hora es retarda una hora

Por Enric el 29 de October de 2006 en Uncategorized

Recordeu que avui, dia 29 d’Octubre del 2006 haruem de retardar (retrassar, atrassar…) els rellotges una hora. Oficialment a les 3:00 AM seran les 2:00 AM.

Amb aquesta cosa tant insignificant et poses a pensar i, en primer lloc veiem que el sistema horari actual no acaba de tenir completa relació amb la rotació dels planetes (p.e. anys de traspàs, que no és que la terra descansi un dia cada quatre anys perquè s’ha cansat de donar voltes al voltant del Sol).

Però bé, al que volia arribar és que no sé si l’hora es canvia just en el primer instant inclòs a les 3:00, per tant passem dues vegades pel primer instant de les 3:00, o si es canvia un instant abans (considerem instant la unitat de temps més petita) que toquin les 3:00, un segon abans… o quan. De totes maneres, la resposta popularment més acceptada és: “canvio l’hora abans d’anar a dormir, ho tens clar si creus que m’aixecaré per canviar la hora a les tres”. *Quina gent més rara, no respecten el cosmos, tot el que ens dona la vida… per poder dormir una estona més! (*toc d’humor-del-que-no-fa-gràcia)

Què faran els locals que normalment tanquen a les 3, tindran una hora més obert?

Ajuda’m: Si a algú se li ocorre un títol més encertat i menys repetitiu que deixi un comentari, siusplau.

Comentarios

 1. hola enriiiic!!
  uooo, gràcies x posar el meu blog!^^
  Va estar bé que s’atrassés l’hora (vam poder dormir més :P) però ara a les 6 ja és fosc! això no m’agradaaa jaja i quan anem a cole semblen les 10 del mati, no sembla tant aviat! és totalment de dia ja!
  I avui….ja ha fet freeed! per fi, és que ja era hora que es notes que som a la tardor! menjar castanyes amb maniga curta no és normal! jaja
  Ens veiem al k1 enriiiic!
  Ptns(K)

Añade tu opinión

*

*