Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
La geometría és l'art de pensar bé, i dibuixar malament.
Poincaré

Reconstrucció del meu primer ordinador

Por Enric el 26 de October de 2006 en Uncategorized

He tardat una mica a comentar-ho, però millor tard que mai. El divendres passat, després de veure la pel·lícula L’infant salvatge (L’enfant sauvage de François Truffaut), l’Albert i en Joan Anfronts van venir a casa meva i en Joan em va ajudar a tenir el meu primer ordinador muntat una altra vegada, perquè fa un temps que l’havia desmuntat per canviar unes peces.

Tot va funcionar a la perfecció, el sistema operatiu no s’iniciava, però vam instalar l’Ubuntu i funcionava. Els problemes que va haver-hi és que el cable que va de la font d’alimentació (corrent elèctrica) fins al segon disc dur no arribava i que un disc dur extern que funcionava va deixar de fer-ho, però té pinta a ser “arreglable”, hi tinc informació que no m’agradaria perdre.

cable-disc-dur.jpg

Aquest cable me’l va portar després de l’examen de Dibuix Tècnic, que és un allargardor del cable que no m’arrivaba. Espero que si llegeix això comenti ;).

Comentarios

  1. Ola soc en Jhony la persona k li va montar l’ordinador a l’Enric en 20 minuts i k ha tingut molta sort de k jo tingues un cable per casa. D’aki a poc temps em faré una web k kuan estigui acabada ja en dire mes coses.
    Molt bona pagina i molt entretenida.
    Gracies per tot, i fins una altre.
    Jhony

Añade tu opinión

*

*