Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
Les matemàtiques no mentixen, el que hi ha son molts matemàtics mentiders.
Henry David Thoreau

Reconstrucció del meu primer ordinador

Por Enric el 26 de October de 2006 en Uncategorized

He tardat una mica a comentar-ho, però millor tard que mai. El divendres passat, després de veure la pel·lícula L’infant salvatge (L’enfant sauvage de François Truffaut), l’Albert i en Joan Anfronts van venir a casa meva i en Joan em va ajudar a tenir el meu primer ordinador muntat una altra vegada, perquè fa un temps que l’havia desmuntat per canviar unes peces.

Tot va funcionar a la perfecció, el sistema operatiu no s’iniciava, però vam instalar l’Ubuntu i funcionava. Els problemes que va haver-hi és que el cable que va de la font d’alimentació (corrent elèctrica) fins al segon disc dur no arribava i que un disc dur extern que funcionava va deixar de fer-ho, però té pinta a ser “arreglable”, hi tinc informació que no m’agradaria perdre.

cable-disc-dur.jpg

Aquest cable me’l va portar després de l’examen de Dibuix Tècnic, que és un allargardor del cable que no m’arrivaba. Espero que si llegeix això comenti ;).

Comentarios

  1. Ola soc en Jhony la persona k li va montar l’ordinador a l’Enric en 20 minuts i k ha tingut molta sort de k jo tingues un cable per casa. D’aki a poc temps em faré una web k kuan estigui acabada ja en dire mes coses.
    Molt bona pagina i molt entretenida.
    Gracies per tot, i fins una altre.
    Jhony

Añade tu opinión

*

*