Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
No es pot aprendre filosofia, només es pot aprendre a filosofar.
Inmanuel kant

Frases: Monólogo y Diólogo

Por Enric el 26 de October de 2006 en Uncategorized

Me alegro que esté aquí, así esto deja de ser un simple monólogo, para convertirse en un diólogo.

Les Luthiers

les-luthiers.jpg

En altres paraules, comenta a qualsevol entrada! Digues què n’opines, explica què t’ha passat avui pel carrer, el que sigui!

Comentarios

  1. Ja que demanes que comentem…comentaré! la veritat és que ara no estic gaire d’humor, m’acaben de dir que no em dexen na a girona a ksa la carla perk no em poden tornar i hauria d’anar amb tren i…va a ser k no em deixen (bus i 2 trens…) snif 🙁
    Bueno enricc, k molt xula la web, continua axiii! ens veiem dissabte al k1!;)

  2. […] Us deixo amb dues mate-cançons, per començar “El teorema de Thales“, de Les Luthiers i un tros de la lletra. […]

Añade tu opinión

*

*