Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
La labor del profesor no es demostrar lo que sabe, es transmitirlo.
LasMatematicas.es

Futbol: Barça-Madrid 2006

Por Enric el 23 de October de 2006 en Uncategorized

Ahir va ser un dia deportiu, es va debatre un partit Barça – Madrid al Bernabeu i la final del campeonat mundial de Fòrmula 1, on la lluita era Fernando Alonso contra Michael Schumacher.

Primer el futbol (no vaig veure el partit):

barca-madrid.jpg

Ha perdut el barça, si… Però el 0-3 de l’any passat és inolvidable (és curiós que sempre ens consolem amb alguna cosa o altra). I de moment el barça té més punts que el Madrid. Sincerament no m’agrada el futbol, però quan tothom parla d’alguna cosa t’enteres.

De fet, la cosa més inolvidable no és cap partit, si no l’acte de “profanació” que vam dur a terme l’any passat (0-3) quan vam anar al SIMO de Madrid, a continuació unes fotos: (si fas clic les veuràs en gran)

albert-profanant-botiga-madrid.jpg albert-area-madrid.jpg

albert-oso-madrono.jpg enric-oso-madrono.jpg

Això és tot, espero que cap Madridista s’ho prengui malament! Una bogeria com una altra. El que estic segur és que aquest any no ho tornarem a repetir. Ah, i el més fort és que aquell mateix dia feia 20 anys de la mort de l’antic dictador d’Espanya Francisco Franco.

Comentarios

 1. BAAAAAAAAAAAARÇA!!! la veritat és k no vax veure el partit…jaja akell dia mavia aixecat a les 6 del mati (vax na al tibidabooo jaja) i tmpoc tinc el digital i feia pal na a un bar axi k…només sé k vam perdre i res més, la gent diu k el barça va jugar mb, segur k siii i al barça-madrid… trankils k guanyarem 😛
  Molt xules les fotuuuus 😉

  Adw enrikkk!! 😉 (quants comentaris avui ehh jaja)

 2. Doncs jo si que el vaig veure… pero buenu lu que feia mes gracia era esta alla i veure tutom cridar cada cop que pasa alguna cosa al partit. Que hi farem a la tornada un 4-0 i ja esta xD. Per cert lu del SIMO va molar molt, pero encara sort que no ens vam trobar cap grup de ultrasurs cabrejats per haber perdut perque ens pelen!

  Cervesa, nenes i rock’n’roll !! 😀

 3. ¡ Hala Madrid !

  Mira que es malo el Barça 😛

  Este año el Madrid gana la Champion o la Liga, ya verás …

  El Barça está acabado.

  jejej Saludos Enric.

Añade tu opinión

*

*