Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
Viure sense filosofar és, propiament, tindre els ulls tancats, sense tractar d'obrirlos mai.
René Descartes

La festa: Musical amb cançons dels Pets

Por Enric el 22 de October de 2006 en Uncategorized

Aquest és el meu profe de Català” és la frase amb la qual avui m’he despedit del maravellós musical La festa, dirigida per en Joan Gallart.

lafesta.jpg

La Festa és el primer Musical inspirat en cançons dels Pets i ha estat interpretat al Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar des del Juliol fins avui, 22 d’Octubre del 2006.

El meu comentari personal és que ha valgut la pena invertir les hores d’avui a la tarda per anar-lo a veure, és molt animat i comenta/critica molts aspectes de la vida dels joves amb les que més d’un segur que es sentirà identificat! Tot m’ha agradat, però crec que el final ha sigut sorprenent, no m’esperava que … no! no t’explicaré el final!

xapafesta.gif

Es desenvolupa tota la trama a base de teatre, música i ball sobre l’escenari, donant forma a una història que parla de l’amor, l’amistat, les relacions de la parella, el pas de l’adolescència a la joventut i el compromís social. Via Ritmes.cat.

La festa es transformarà en l’espai on aniran apareixent tots aquells temes que afecten el grup: les relacions de parella, el pas de l’adolescència al món adult, els compromisos socials, els somnis, les utopies..

Joan Gallart

L’esmentat director de l’obra comentà que és molt gratificant per a un grup amateur rebre l’èxit que ha rebut.

Per cert, el penúltim dia de classe (que per cert ens va donar els examens) venia molt content, i ens va explicar que la productora de l’espectacle Grease li havia comprat l’obra i que, fent-li uns quants retocs i passant-la a format professional d’aqui a poc estarà als teatres més importants de Barcelona.

Ja ho veig, els metros de Barcelona, tota la ciutat plena de publicitat. “La Festa” Musical dels Pets dirigit per Joan Gallart. Sona bé, sí!

Us hi esperem esperen! Es pot descarregar el vídeo promocional apretant botó dret, guardar destino como a: Vídeo promocional La Festa
lafestap.jpg

Llista de cançons que apareixen al musical:

 • Cervesa, Nenes i rock’n’roll
 • Domesticada
 • No sóc un forat
 • Vine a la festa
 • Vespre
 • Sebastià
 • Núria
 • Bona nit
 • Bon dia
 • Jo vull ser rei
 • Cap de setmana
 • No n’hi ha prou amb ser català

Una molt bona selecció, us animo a escoltar-les, que jo m’hi he viciat!

[tags]la festa, joan gallart, gallart, els pets, música, teatre, cultura, català, pineda, ccr, centre cultural i recreatiu, catalunya calella, professor, llengua, bon dia[/tags]

Comentarios

 1. UououuooooooooooohH!!! LA FESTAAAAAAAA!!! em va encantar!!!! les cançons molt ben triades i els balls i tot molt xuluuu!! jo vax nari al juliol em semblaa jejeje 😛
  Ja mu van dir axo de GREASE!! k fort, noo!!????? si kdeu star content si en Joan jaja felicitats a tots! 😉 esk són uns craks, u van fer mbbbb! ara an de fer la pelicula xD

  Enrik vagi bbb!! ens veiem pel k1!;)

  PD: x cert! gràcies xl comentari del fotolog jaja k encara no t’ho havia dit (akell dels llamps xD)

 2. yeaaaahh! Es el meu profe de Català!! Anda que no va molar l’obre :-p. La veritat es que li a quedat molt be i mu vaig pasar molt be mirantla (si totes les obres de les sortides culturals fosin com aquesta…^^)

  Buenu noi que et vagi molt be i que fagis molta festa!

 3. Ja veus, quan siguem vells els nostres néts (en el cas que tinguéssim fills o filles i ells o elles es dignessin a tenir-ne encara més) aniran a veure la obra “La Festa“, i d’aqui 100 o 200 anys els nostres… #####-nets l’estudiaran, a en Joan Gallart.
  Em sento important :'(!

  Per cert Albert, els de l’Escola Pia de Calella (pensa en el poema d’en constan de St. Josep de Calassanç) anirem a veure “El método” (de Marcelo Piñeyro) aquest any, i aquesta si que està molt bé. Ah, també està en peli 😀

 4. Encara no sé com he anat a parar a aquest blog, però per curiositat el mouse m’ha portat fins aquí. El vostre profe de català i per a mi un gran amic. Veig que l’eufòria també ha arribat fins als seus alumnes, me n’alegro que us agradés, està clar que un espectacle és cosa de dos, els que intervenen i els que s’ho miren. Per a nosaltres un èxit personal que comença com qualsevol altre projecte i quan s’acaba… resulta que torna a començar, això sí, a Barcelona, amb cares conegudes i un muntatge espatarrant! Espero que aneu a Barcelona a veure l’espectacle que segur que serà una passada, però sobretot no oblideu les cares que d’alguna manera han fet possible que tot això succeís. Moltes gràcies pels vostres comentaris!Torna a LA FESTA!

  Ornella (la núria de La Festa)

 5. Caram, ni més ni menys.. la Núria, la protagonista de La Festa! Estem impacients per veure la nova versió, encara que… imagino que hauran canviat algunes coses.

  Molta sort! I.. clar que tornaré!

Añade tu opinión

*

*