Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
Newton ha sido un hombre afortunado; solo una vez puede descubrirse el sistema del mundo, y el lo ha descubierto.
Lagrange

National Geographic: Knowledge belongs to humanity

Por Enric el 19 de October de 2006 en Uncategorized

El conocimiento nos pertenece a todos

National Geographic

logo-national-geopgraphic.gifAvui mirant les notícies mentre dinava he vist que National Geographic rebrà un premi príncep d’Astúries per la seva contribució a la preservació del patrimoni històric. Fa més de 120 anys que editen incasablement.

Premio Príncipe de Asturias de Comunicación y Humanidades por su contribución a la preservación del patrimonio histórico, antropológico y cultural del planeta. La Sociedad, que edita entre otras la revista ‘National Geographic’, es una de las organizaciones científicas y educativas sin fines de lucro más grande del mundo.

M’alegro de que aquesta associació rebi aquest premi, perquè també he sentit que han donat pas a més de 3000 (o 6000?, en tot cas el 3000 estarà bé) projectes científics de ments inquietes. Alguns com l’evangeli de Judes, un banc d’ADN el qual actualment és el més gran del món, etc…

Com deia abans, des de fa més de 120 anys han sigut els que han posat imatges i so a la natura, perquè pogués arribar a tothom. Estic segur que molts coneixereu la seva foto més famosa d’una noia amb uns ulls impressionants.

national-geographic.jpg

He trobat una recopilació dels millors videos de National Geographic que pot estar bé.

[tags]national, geographic, national geographic, naturalesa, natura, naturaleza, premio, príncipe de asturias, fotografia, historia, animals, animales[/tags]

Comentarios

  1. 9746701087
    8 d'June del 2008

    i am science student aim to be civil engineer and very much intersted to work for national geographic channal

Añade tu opinión

*

*