Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
La filosofia molts cops no reporta res, però estalvia molt.
Johann Wolfgang Von Goethe

Anunci Nokia: Second Nature

Por Enric el 19 de October de 2006 en Uncategorized
second nature

Acabo de veure un anunci a la tele de Nokia Second Nature i em sembla que a part de ser un anunci molt ben fet els colors que utilitza, la música i sobretot el concepte del que parlar estan molt aconseguits. L’eslògan és:Com anomenaries tot allò que fas sense pensar? Això és Second Nature.

Per veure l’anunci fes click al triangle, que és el botó play:

YouTube Preview Image

És curiós, l’últim que fa girar el mòbil em recorda al penspinning del que parlava l’altre dia. Fes clic a penspinning per veure de què va.
Podeu veure la nota de premsa sobre la campanya. I la pàgina oficial de Nokia on es promociona aquesta campanya és Nokia Second Nature Spain.

Actualització: En pagan_poet ens comenta que aquest anunci ha estat dirigit per David Lachapelle. Anuncien el mòvil Nokia 8800 i, per petició, he buscat la cançó que sona i l’autor d’aquesta: Trioon I, de Ryuichi Sakamoto. A veure si al final enlloc de traduir el blog al castellà faré que tothom aprengui català!
[tags]second nature, nokia second nature, nokia, ad, advertisment, publicitat, nokia 8800, 8800, trioon, trioon i, ryuichi sakamoto, david lachapelle, david, lachapelle, anuncio, anunci, advert[/tags]

Comentarios

 1. Me gusta bastante el blog jeje, solo un pequeño fallo para mi xD No entiendo totalmente el catalan lo cual, hay palabras que digo ¿Que será? xD pero esta muy bien.
  Saludos.

 2. Me alegro que te guste, otro visitante por el que cambiaría el idioma del blog, me hacéis pensar.. 🙂

  Si no entiendes alguna palabra la puedes traducir en http://www.internostrum.com pero puede que los parrafos enteros no queden del todo bien traducidos.

  Almenos se me “entiende”. Gracias por leerme 😉

 3. Me gusta tu blog, y estoy con HackNew aunque me gustaría aprender catalan… Una duda, no sabras por casualidad el nombre de la cancion que suena en el anuncio???
  El anuncio lo dirige David Lachapelle, uno de mis fotógrafos favoritos, busca en su página, no te desilusionara si no le conoces
  Saludos!

 4. Gracias por decirme el nombre del director del anuncio, he visto alguna de sus galerías y… ¿no crees que son un poco demasiado atrevidas?

 5. […] Degut a l’èxit que ha tingut l’anunci de Nokia Second Nature (per no dir el de Be water my friend), i a que avui a classe de filosofia l’hem comentat (durant bastanta estona) i el profe (ssor) ens ho ha relacionat amb que són qüestions d’adaptacions culturals i el que ens pretén introduïr l’anunci, enganyant-nos! Tant senzill que sembla, i no hi havia atinat! […]

Añade tu opinión

*

*