Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
Per què les coses són com són i no d'una altra manera?
Johannes Kepler

El meu primer examen de filosofia

Por Enric el 16 de October de 2006 en Uncategorized

filosofiaAcabo de fer el meu primer examen de filosofia i estic bastant atabalat. El temps m’ha anat molt just, tant que al final crec que escribia amb menys qualitat de la que ho volia fer. Pensava que era millor “posar algo”. Espero que no m’hagi anat MOLT malament, tampoc he dit cap disbarat. Però potser si que se m’ha passat algo per alt.

La part de conceptes, que eren preguntes sobre el que havíem estudiat crec que m’ha anat bé. El que deia és que la part del comentari de text de filosofia ha sigut l’entretinguda i… més difícil, com m’esperava.

Aniria bé tenir un manual que expliqués “Com es fa un comentari de text?“, o que practiquéssim més, perquè segur que més d’un (m’hi incloc) ho ha agafat una mica pels pèls.

Els diferents punt del tema eren els següents:

  1. Què és la filosofia?
  2. Per a què cal estudiar filosofia?
  3. La história de la filosofia: Etapes filosòfiques.

Has viscut una nova experiència al començar el nou curs? (frase d’anunci) Comenta-ho!

Comentarios

  1. (Aquesta vegada intentare utilitzar el meu catala de parbulari (no estic acostumat a escriure o parlar en catala, encara que soc de mallorca xD) )

    Estic a segon de batxillerat, i en la filosofia d’aquest curs es fan molts comentaris de text, i la meva tecnica es: agafar el text i anar frase per frase comentant, relacionant amb la teoria de l’autor. A vegades em queden uns comentaris un poc infantils, pero son del tot efectius 😀 (l’altra dia la professora va agar el meu examen i el va llegir ¬¬)

    A veure si puc trobar altre article per comentar.

Añade tu opinión

*

*