Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
La matemàtica és la ciència de l'ordre i la mida, de belles cadenes de raonaments, tots senzills i fàcils.
René Descartes

Anuncis: Bruce Lee a BMW X3

Por Enric el 11 de October de 2006 en Uncategorized

L’entrada d’abans sobre un anunci de cotxes a la televisió m’ha fet recordar aquest altre que també m’ha sorprès, que el protagonitza Bruce Lee. Aquí BMW patrocina el seu cotxe X3 amb l’eslògan: No t’adaptis a la carretera, sigues la carretera. Espero que us agradi (a sota teniu la traducció en anglès i castellà, per si us agrada alguna frase).

YouTube Preview Image

Empty your mind, be formless. Shapeless, like water. If you put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle and it becomes the bottle. You put it in a teapot it becomes the teapot. Now, water can flow or it can crash. Be water my friend.

Vacía tu mente, libérate de las formas, como el agua. Pon agua en una taza y será la taza. Pon agua en una botella y será la botella. Pon agua en una tetera y será la tetera. El agua puede fluir o puede golpear. Sé agua, amigo.

Animo a les multinacionals (i no multinacionals) a fer anuncis originals, que a més de promocionar-se per la tele els servirà per sortir a Enric.es!

[tags]bruce, lee, bruce lee, bmw, x3, bmw x3, car, advertisment, anunci, anuncis, tele, televisió, publicitat, publicidad, be water my friend, be, water, my, friend[/tags]

Comentarios

 1. La veritat es que l’anunci es molt bo. A mi em recorda a un poema Zen que vaig penjar fa poc al blog:
  Para seguir la trayectoria: mira al maestro, sigue al maestro, camina junto con el maestro, mira a través del maestro, conviértete en el maestro
  No es igual pero les idees son semblants.
  Que vagi molt bé!

 2. No escriguis al blog… sigues el blog 🙄

 3. uooohhh! m’agrada aquest anunci!
  – BE WATER MY FIREND –

 4. Reca:
  Sip, s’assembla molt. Sempre m’han agradat les frases del teu blog ^^.

  Com (Ferran):
  xDD és una frase molt “teva”

  Anna Rosich:
  my FIREND? Re-benvinguda!

 5. […] La frase de moda en estas últimas semanas. Todo viene de un anuncio de coches (BMW x3), protagonizado por Bruce Lee, en el que Lee reflexiona sobre un estilo de vida, una idea para entender las cosas de manera diferente, y yo creo que aceptada. El mensaje nos dice que hay que saber adaptarse a las situacions para poder superarlas sin problemas. […]

 6. M’ha fet molta gràcia el comentari de Ferran… “sigues el bloc”, ¿hi ha cap altra manera d’escriure?
  Salutacions,

Añade tu opinión

*

*