Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
La labor del profesor no es demostrar lo que sabe, es transmitirlo.
LasMatematicas.es

Enric.es es pot llegir des del mòbil

Por Enric el 09 de October de 2006 en Uncategorized

Aquest blog ja ha creat una important addicció a un alt percentatge dels seus visitants, per tant un grup de psicòlegs especialitzats que estan estudiant el cas m’han recomanat que faci una versió perquè tothom ho pugui llegir sense estar davant de l’ordinador, com serà tot en el futur. Per llegir-ho des del mòbil!

És una versió amb un disseny més simple (sense disseny) perquè vagi més rápid a carregar, però clar, és menys bonic.
És molt senzill, només cal entrar a http://m.enric.es, vull dir que enlloc d’escriure “www” podeu posar la m (de mòbil): m.enric.es.

m.enric.es

mobil enric.es

Actualització: Vaig intentar entrar-hi des del meu mòbil i no vaig poder. Actualment no funciona però estic en procés d’arreglar-ho.
[tags]mobile, wap, conection, mobil, movil, xml, html, script, feedburner, feed, feeds, nokia, sony ericsson, siemens, alcatel, internet, accesibility, accesibilidad, accessibilitat, addicció, adiction[/tags]

Comentarios

  1. Uooohhhh! tu sempre tant ‘a la última’ ehh jaja 😉

  2. Jajaja Anna gràcies. Ho faig per practicar, de tant en tant poso una xorrada així i.. mira 🙂

    Gràcies per llegir-me i per comentar tant!

Añade tu opinión

*

*