Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
Las matemáticas poseen no sólo la verdad, sino la suprema belleza, una belleza fría y austera, como una tumba.
Bertrand Arthur William Russell

enric.es ara és www.enric.es

Por Enric el 08 de October de 2006 en Uncategorized

Fins ara, quan s’accedia a aquest blog (www.enric.es) escribint “enric.es” també s’hi podia entrar, i no passava res. Però avui ho he canviat, quan entres a enric.es t’envia a www.enric.es, que de fet és el mateix, l’únic que canvia és que t’afegeix les “www”.

Hi ha campanyes a favor de les www i campanyes en contra, que fort: wwwyes i wwwno.

# Codi:

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.enric\.es [NC]
RewriteRule ^(.*) http://www.enric.es/$1 [L,R=301]

Comentarios

  1. Àlex Tutusaus
    9 d'October del 2006

    Benvolgut Enric, sóc l’Àlex, un dels alumnes de l’Andreu Majó, professor de filosofia de l’IES Llavaneres (per concretar més, responsable del text “Ser o Esdevenir?”). Fa poc, tinc entès, vas escriure un comentari al blog de segon de batxillerat d’aquest institut abans mencionat. Per començar dir-te que em fa molta il·lusió que algú més que de la nostra classe (si he de concretar, són ben bé pocs) s’interessi per la filosofia, assignatura que tinc per la millor del Batxillerat. Espero més comentaris i algún que un altre text teu per anar decantant opinions (els debats sobre filòsofs són realment bons i interessants). Sense més preàmbuls, em despedeixo i et convido a que escriguis tan com vulguis en el nostre blog.

  2. Gràcies per convidar-me a escriure, serà tot un plaer. Els meus texts dubto que puguin sorprendre’t, ja et dic.. no em fet gaire més que començar a dir “Què és la filosofia?” i estem començant a plantejar-nos qüestions sobre l’ésser humà. Tot i així, seria un plaer que algú llegís el texts.

    Et felicito pel “Ser o Esdevenir?”, dubto que mai pugui arribar a escriure tan bé com tu. Crec que és genial! Ja t’ho deuen dir.

    Espero que estiguem en contacte, a través dels comentaris o com faci falta. Fins la pròxima! Endavant!

Añade tu opinión

*

*