Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
Newton ha sido un hombre afortunado; solo una vez puede descubrirse el sistema del mundo, y el lo ha descubierto.
Lagrange

Premis Ig® Nobel 2006

Por Enric el 07 de October de 2006 en Uncategorized

ignobelEls premis Ig® Nobel, també coneguts com a premis anti nobel (a les notícies parlaven de “premios antinobel 2006“) són uns premis que es donen als descubriments o aportacions més “estúpides” a la humanitat. -aquells assoliments que no poden o no han de ser reproduits-. A continuació us deixo la llista de les categories i els premis que s’han donat, treta de la llista en castellà, alhora traduïda de The 2006 Ig Nobel Prize Winners. Val la pena llegir-los:

 • Ornitología: L’Ivan R. Schwab, de la University of California Davis, i el mort Philip R.A. May de la University of California Los Angeles, per explorar i explicar perquè als ocells fusters (pájaros carpinteros) no els venen mals de cap.
 • Nutrició: En Wasmia Al-Houty de la Kuwait University i en Faten Al-Mussalam de la Kuwait Environment Public Authority, per demostrar que els escarabats piloters són uns llepa-fils.
 • Paz: Howard Stapleton de Merthyr Tydfil, Gales, per inventar un dispositiu que produeix un molest so disenyat perquè només el sentin els adolescents però no pels adults; i llavors utilitzar aquesta mateixa tecnologia per fer timbres de telèfon que els adolescents puguin sentir però els seus professors no.
 • Acústica: D. Lynn Halpern (de Harvard Vanguard Medical Associates, i la Brandeis University, i la Northwestern University), Randolph Blake (de la Vanderbilt University i la Northwestern University) y James Hillenbrand (de la Western Michigan University i la Northwestern University) per portar a terme experiments per veure per què a les persones no els agrada el soroll de les ungles rascant una pissarra.
 • Matemàtiques: Nic Svenson i Piers Barnes de l’Australian Commonwealth Scientific and Research Organization, per calcular el nombre de fotografies que tens que fer per estar (casi) segur de que ningú en un grup tindrà els ulls tancats.
 • Literatura: Daniel Oppenheimer de la Princeton University pel seu estudi -Conseqüències de la Utilització del Consecuencias de la Utilización del Vernacle Erudit Independentment de la seva Necessitat: Els Problemes d’Utilitzar Paraules Llargues sense Necessitat- (Consequences of Erudite Vernacular Utilized Irrespective of Necessity: Problems with Using Long Words Needlessly).
 • Medicina: Francis M. Fesmire del University of Tennessee College of Medicine, pel seu informe clínic -Terminació de Singlots Intractables amb Massatge Rectal Digital- (digital de dit, per cert); i Majed Odeh, Harry Bassan, i Arie Oliven del Bnai Zion Medical Center, Haifa, Israel, pel seu posterior informe clínic amb el mateix títol.
 • Física: Basile Audoly i Sebastien Neukirch de la Université Pierre et Marie Curie, de París, pels seus estudis sobre per què quan doblegues espaguètis secs, aquests normalment es trenquen en més de dues parts.
 • Química: Antonio Mulet, José Javier Benedito i José Bon de la Universidad de Valencia, España, y Carmen Rosselló de la Universitat de las Illes Balears, a Palma de Mallorca, España, pel seu estudi -Influència de la Temperatura en la Velocitat Ultrasònica del Formatge Cheddar-. No, de veritat.
 • Biología: Bart Knols (de la Wageningen Agricultural University, a Wageningen, Països Baixos; i del National Institute for Medical Research, al Ifakara Centre, Tanzania, i de l’Agència Internacional d’Energía Atòmica, a Viena, Austria) i Ruurd de Jong (de la Wageningen Agricultural University i de Santa Maria degli Angeli, Itàlia) per demostrar que la femella del mosquit de la malària Anopheles gambiae es sent tan atreta per l’olor del formatge limburguer com per l’olor dels peus humans.
ignobel

  L’he trobat a Microsiervos i em sap greu haver-lo copiat tan idèntic, però he pensat que podria interessar. Al menys a mi m’ha fet força gràcia.

  [tags]antinobel, ig nobel, ignobel, anti-nobel, nobel prize, ig nobel prize, ig-nobel, absurd, premi nobel, stupid, estúpid[/tags]

  Comentarios

  1. jajajajaja! es buenísimo! parece mentira que nadie te haya escrito aún…
   Se agradece el rato de risa.

   Saludos!

  2. Neocharlie no passa res perquè escriguis en castellà, tothom que entri aqui t’entendrà, però jo escriuré en català perquè sé que m’entens i per seguir la línia ACTUAL del blog.

   A mi també em va fer força gràcia, i és l’entrada per la que més gent entra al blog, així que m’estranya moltíssim que ningú l’hagi comentat.

   Gràcies per llegir-me! 😉

  3. Senyor Enric, tal i com et vaig dir estic escribint a la teva pàgina. He trobat oprtú escriure aqui ja que veig ke dius que es una secció “important”. Doncs aqui està el meu comentari, per sert no em molesta que hagis escrit sobre mi en un altre apartat. Apa que et vagi bé, adeuu!!!!! 😉 🙂 (he escrit sense fer gaires faltes d’ortografía eee, quin nivell, jaja adeuuu!!!)

  Añade tu opinión

  *

  *