Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
Amb nombres es pot demostrar qualsevol cosa.
Thomas Carlyle

Penspinning: L’art de rotar el boli

Por Enric el 06 de October de 2006 en Uncategorized

A classe em sento al costat de l’Albert i em posa molt nerviós quan no para de fer girar el boli. Aquest video estic segur que li agradarà, crec que són dos grups que fins i tot van a competicions de “penspin“. Deixo aquí un vídeo, espero que d’aquí poc en sapigues com ells:

YouTube Preview Image

Què, sorprès? 😉

[tags]penspin, video, videos, youtube, sport, sports, pen, school, boring, penspinning, pen spinning[/tags]

Comentarios

 1. WoW, mola xD. Ja esta ja es conseguit que em vici a aixo! Ara em veuras tot el dia fen coses amb el boli a classe jaja. Llarga vida al penspinnig! 😉

 2. Ostres no! Què he feeeeet!! :'( Espero que et vagi bé, quan vagis a campionats importants ja ens passaràs algun vídeo!

 3. […] És curiós, l’últim que fa girar el mòbil em recorda al penspinning del que parlava l’altre dia. Fes clic a penspinning per veure de què va. Podeu veure la nota de premsa sobre la campanya. I la pàgina oficial de Nokia on es promociona aquesta campanya és Nokia Second Nature Spain.Technorati Tags: second nature, nokia second nature, nokia, ad, advertisment, publicitat Sin comentarios + […]

 4. Jo també en se bastant. Tot és questió de pràctica i anar fent. Moltes clases…
  Salut!

 5. Oh no, un altre penspinner noooo :'(!!

 6. […] (Albert, com que no has pogut venir aquesta tarda ja he près apunts de Tecnologia Industrial, ja t’ho deixaré.) […]

 7. Jo també en sé una mica. Us deixo un vídeo dels meus:
  http://es.youtube.com/watch?v=t-muLWZyLTM.
  Visiteu spsc.es!

Añade tu opinión

*

*