Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
La lògica és la explicació argumentada del que és evident.

Bloggeria 3.0 – Una reunió de bloggers

Por Enric el 06 de October de 2006 en Uncategorized

No m’ametralleu a crítiques.. d’acord! S’escriu “blocaires” en català i no bloggers… Però així la gent ho entén millor.

Volia fer una crònica, però he tardat casi una setmana a publicar sobre l’esdeveniment i molts se m’han adelantat. El Bohemi ha fet un resum que m’ha semblat molt complet, però la meva presència finalitza al punt on diu que els de més al nord van marxar.

bloggeria 3.0

enric pallassoDesprés de la trobada vam anar a celebrar la meva festa d’aniversari, i tothom em preguntava què era l’etiqueta que duia enganxada i el pin que posava “blog“, que em van donar la gent d’allà, per indentificar-nos.
No vaig tenir l’oportunitat de parlar amb tothom, ja que hi havia molta gent, però m’ho vaig passar molt bé. Esperem la pròxima! (pensava penjar algunes fotos de la gent, però no voldria que ningú s’ho prenés malament, he decidit que no ho faré).

Va ser molt interessant parlar (i escoltar) amb en Salva, el Bohemi, l’Antoni de Sant Pol, la mestressa (estudiant(a) d’estadística :P), la erakkia (una blogger de Calella, com jo! que no coneixia de res, que també en parla), en Gabri,… I la resta també, sento no posar a tothom, de veritat, va ser molt agradable.

[tags]bloggeria, blogger, bloggers, blocaires, catalunya, reunió, blog, blogs[/tags]

Comentarios

  1. […] Quan es parla de la compra d’un iPod sempre es té un dilema sobre quin escollir, si es té clara la capacitat ja és un gran pas, però el color representa un gran problema. I això mateix li va passar a l’Erakkia, una blogger (blocaire, d’acord…) de Calella que vaig trobar a la Bloggeria 3.0. (per cert, t’he trobat algun dissabte). […]

  2. […] Quan es parla de la compra d’un iPod sempre es té un dilema sobre quin escollir, si es té clara la capacitat ja és un gran pas, però el color representa un gran problema. I això mateix li va passar a l’Erakkia, una blogger (blocaire, d’acord…) de Calella que vaig trobar a la Bloggeria 3.0. (per cert, t’he trobat algun dissabte). […]

Añade tu opinión

*

*