Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
La lotería es un impuesto voluntario para los que no saben matemáticas.
Anónimo

Delegat: ser o no ser

Por Enric el 05 de October de 2006 en Uncategorized

Si llegeixes habitualment aquest blog hauràs llegit una entrada on em preguntava si ser delegat o no. Si no el llegeixes, pots fer-ho ara clicant aquí.
Doncs ara acabo de llegir un comentari molt curiós, és d’una tal “Meritxell” (no ens ha deixat més informació), que es veu que és l’encarregada de preparar material per a la formació dels delegats de la ESO. Crec que m’ha trobat a Google buscant “Què vol dir ser delegat“, i ara veureu perquè, deixo el seu comentari:

Hola Enric!

Buscant informació sobre els delegats de classe, he trobat el teu blog.
Buscava informació, perquè m’encarrego de preparar tot el material per a la formació de delegats i delegades d’ESO.
M’ha sorprès molt el teu blog, i si té de recomanar si sé delegat o no, la resposta està clara, sigues delegat.
Perquè?
Perquè a prendràs un munt de recursos, per resoldre conflictes, per negociar, per motivar al grup etc. serà dur, però si t’esforces una mica et pot sortir molt bé.

No oblidis que ser delegat vol dir tenir drets i deures, i que tu seràs el principal representant del grup i l’únic interlocutor amb el professorat.

És molt important que com a classe estigueu representats, i si us organitzeu bé, podreu aconseguir moltes coses, sempre amb modals i bones paraules, això si!

Sort!

Txell

Primer de tot, agrair-li que consideri que sóc un bon candidat per la “delegació” del curs. Pel que m’ha dit ella li preguntaré al tutor si encara ho puc ser. Ara, quan diu “serà dur, però si t’esforces…” em fa una mica de por. Principalment ho faré per aprendre: a negociar, a resoldre conflictes o el que faci falta.

Añade tu opinión

*

*