Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
Quin podem afegir ... que no s'hagi dit ja ... o que si s'hagi dit ...
Les Luthiers

El 29 de setembre és el meu aniversari

Por Enric el 28 de September de 2006 en Uncategorized

Com diu el títol, aquest divendres 29 de setembre és el meu aniversari. Fins i tot Google s’ha canviat el logo de la pàgina principal per celebrar-ho (només durant avui, dia 27).

Google 8th Birthday
En realitat, avui Google compleix 8 anys

Avui, dos dies abans del meu aniversari, ja m’han felicitat 3 persones que s’han equivocat de data. Entre elles, l’Anna, que fins i tot m’ha enviat un missatge (SMS) pel matí i que, per cert, té un fotolog (i no blog) anomenat [tots tenim dret a somiar…]. Espero que m’anomeni! (no home no, no cal!)
Espero que em feliciteu! Si algú només passava per aqui, pot deixar un comentari apretant a “Afegir comentari” i dir-me les quatre típiques coses.

Curiositats: Un dia com aquest va néixer…

 • Miguel de Cervantes, el 1547
 • Miguel de Unamuno, filòsof i escriptor espanyol, el 1864
 • Enrico Fermi, premi nobel de física del 1938 , el 1901
 • Antonio Buero Vallejo, dramaturg espanyol, el 1916
 • Jerry Lee Lewis, cantant, el 1935
 • Silvio Berlusconi, polític italià, el 1936
 • Andréi Shevchenko, futbolista, el 1978
 • Daniel Pedrosa, motorista, el 1985
 • Juan Valentín Urdangarín, net del rei, 1999

Esdeveniments

 • Dia Mundial de les persones Sordes
 • Dia dels arcàngels (festa catòlica)
 • Dia de l’inventor (Argentina)

La llista podria ser molt més llarga, però he posat els que considero més importants.

Actualització: Canvio la data de 27-09-2006 @ 17:42 a 28-09-2006 @ 17:42 perquè surti la primera entrada.
[tags]aniversari, cumple, cumpleaños, birthday, fun, funny, party, rave, rocknroll, friends, september, setembre, 29, cervantes, quijote, unamuno, jerry lee lewis, berlusconi, shevchenko, daniel pedrosa, urdangarín, rey[/tags]

Comentarios

 1. Enrikk!! jajaja en serio que sabia que era el dia 29 xo nosek perk en el mbl u tenia al 27 i clar, avui al mati u vax i tot feliçota tenvio l’sms i després me kdat: em dóna la sensacio de k és el dia 29….ue mirat a lagenda de l’any passat i….29 de setembre: cumple enric, ostres…acabo de fer MOLT el ridicul jaja i ja em veus a mi corrent enviante laltre missatge…xD jajaja u sentuu 😉
  Gràcies x anomenarme! jaja a veure si mescriu més la gent…xD ja t’anomenaré 😉
  Bueno (bé!!!!!) doncs espero k tagi nat b el ‘suposat dia en k feies 16 anys’ i k el dia de veritat tmb et vagi mb enriiic! ja ens veurem a quarts de 8…!! jaja kina soonn!!
  Adeuuuu(K)

 2. enric! maricona k ia tens 16 añets! treute els 15 de enric . es k ja en son 16 i ja pots ntra al xaplins legalment!xDD kom el disabte pasat apa adeu!

 3. Eric!!! si… ja em vaig desvirgar “legalment” aquest dissabte (en el sentit que vaig utilitzar el DNI per provar que tenia 16 anys). Woops tens raó, ara ho canvio lo de 15 anys.

  Per cert, no has tardat una mica a felicitar-me? 😀

  Veieu, veieu.. al final tothom acaba comentant!
  [TEMA NO RELATIU AL BLOG]
  Fins demà, que ens donaran la nota de Català (suposo) i a mi la de Tecnologia Industrial.. Pfff.. A veure com ha anat.

 4. […] I ja que estem en època de celebracions, tot i que sé que no ve al cas, m’agradaria recordar que el 29 de Setembre és el meu aniversari, tot i que probablement ho torni a recordar! […]

 5. […] Quin dia és l’aniversari de l’Enric? Demà passat, és a dir el 29 de Setembre. Si ja ho vaig dir fa un any: “El 29 de setembre és el meu aniversari“. […]

 6. dons el meu aniversari es dema

Añade tu opinión

*

*