Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
La filosofia és un silenciós diàleg de l'ànima amb ella mateixa entorn de l'ésser.
Plató

Bloggeria 3.0

Por Enric el 27 de September de 2006 en Uncategorized
bloggeria 3.0

Bloggeria 3.0 és la tercera quedada de blocaires (tradicionalment coneguts com bloggers) que escriuen blocs en català. Consisteix en anar a dinar i parlar de temes informals, segons m’informa en Salva, l’organitzador.

Es pot veure la llista de la gent que hi assistirà a la pàgina oficial. Jo hi hauria d’anar el dissabte sortint de classes, i hi arribaria una mica tard, però m’han dit que no passa res. Per cert, d’una manera molt elegant i agradable :p.

Per qui no ho conegués (m’hi incloeixo), dir-li que l’última Bloggeria va tenir ressò als mitjans. Agraeixo a l’Antoni, blocaire de “des de Sant Pol” per haver parlat d’aquest esdeveniment, que ha sigut gràcies a qui me n’he enterat.
Si al final hi assistim (l’Albert suposo que també vindrà), pujaré les fotos, perquè tots i totes les pugueu veure!

Añade tu opinión

*

*