Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
Amb nombres es pot demostrar qualsevol cosa.
Thomas Carlyle

Digue’m quines sabates portes i et diré qui ets

Por Enric el 26 de September de 2006 en Uncategorized

Avui, mirant un fragment del club (un programa de TV3) he sentit que deien que es pot saber molt d’una persona segons les sabates que porta.

Digue’m quines sabates portes i et diré qui ets

Què creieu que es pot arribar a saber d’una persona veient les sabates que porta?
Deixa un comentari i opina!

sabates

[tags]sabates, zapatos, shoes, converse, vans, nike, foot, beach, trainers[/tags]

Comentarios

 1. Converse 😛 (ara llegiré a veure com diuen k sóc…jaja a veure si lencerten xD)
  Enriiic! felices vigiiiiiiiiiilies(K)
  Ja ens veurem!! a quarts de 8…xD k vagi b enric!;)

 2. Jaja si, ja m’has enviat un missatge aquest matí i t’has adonat que t’havies equivocat! 😛 Demà em podràs dir felices vigilies!

  El meu cumple és divendres, ara escriuré una entrada per si algú encara té dubtes. Anna, gràcies per deixar un comentari!!! Espero que tornis aviat i en deixis més 😛

  Per cert, molt xulo el fotolog! Hi ha una foto que veig que has aconseguit rementant el photoshop, felicitats! T’ha quedat molt bé. I.. puntualitzar una cosa: veig que dius “dedico el blog a…” i.. és un fotolog :-D, que és una mica diferent.

  Torna aviat 🙂

 3. Per cert, m’has de passar les fotos del concert de Strombers!
  Ei.. i què en penses de “digue’m quines sabates portes i et diré qui ets”?

 4. […] Avui, dos dies abans del meu aniversari, ja m’han felicitat 3 persones que s’han equivocat de data. Entre elles, l’Anna, que fins i tot m’ha enviat un missatge (SMS) pel matí i que, per cert, té un fotolog (i no blog) anomenat [tots tenim dret a somiar…]. Espero que m’anomeni! (no home no, no cal!) Espero que em feliciteu! Si algú només passava per aqui, pot deixar un comentari apretant a “Afegir comentari” i dir-me les quatre típiques coses. Sin comentarios + […]

 5. enriiikkk! jajaj em pensava k si apreta a lu blau k posa CONVERSE em diria lu de com soc jaja i no era allò…xD on u puc trobar? xD

 6. jajajaja enlloc, és una entrada per què reflexionem. Em refereixo a que amb petites coses es pot saber molt d’una persona.

  Exemple de la classe de filosofia:

  Un home (1) pregunta: Quina hora és?
  L’altre (2) respon: Tres quarts de tres.

  L’home 1 ens ofereix molta informació, que no porta rellotge, que és despistat, que segurament està esperant a algo o a algú, que té pressa…

  De l’home 2 només sabem que porta rellotge.

  No sé si té gaire relació, però tenia ganes d’explicar aquesta anècdota un dia o altre.

Añade tu opinión

*

*