Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
Quan les lleis de la matemàtica es refereixen a la realitat, no són certes; quan són certes, no es refereixen a la realitat.
Albert Einstein

Publicant des del cole

Por Enric el 26 de September de 2006 en Uncategorized

Estic a l’aula d’informàtica, i ara mateix hauria d’estar fent Autocad (un programa de dibuix tècnic assistit per ordinador). Però no penseu que m’he escaquejat, no! Al engegar el programa ens sortia que teniem que introduir el codi d’activació (que, en teoria, s’ha de comprar.. i precisament el de l’Autocad val una pasta que flipes).

Amb l’Albert sens ha ocurregut buscar un generador de claus a internet, però no era plan! (ho comenta al seu blog). Espero que el divendres en Felip (el sysadmin del cole) ja ho tingui arreglat.

En Joan ens ha donat el seu correu no sé perquè, ens ha prohibit que li enviem virus i ens ha deixat estar tota la classe a “Internet”. Com que ha vist que no feiem res més que perdre el temps ens ha donat permís per marxar mitja hora abans. No està malament!
Actualització: Quan estàvem navegant “lliurement” el professor m’ha mirat la pantalla i ha vist “Enric.es – Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell“, i feia un moment li havia preguntat a l’Albert si tenia un blog (amb entonació de sorprès). Estic segur que en JOAN BRESOLÍ entrarà en aquest blog, un dia o altre. I veurà això, o no, qui sap. Això de tenir el domini “enric.es” no s’ho creu gaire gent, això de tenir web sona molt professional. Aprofitaré l’ocasió per dir-vos que si algú vol informació al respecte (internet, pàgines web, etc..) només té que deixar un comentari amb els dubtes, li respondré el que necessiti. AVISO: NO ARREGLO ORDINADORS!!!
[tags]escola pia, escola, institut, batxillerat, autocad, cad, dibuix tècnic, technical drawing, autocad 2007, computers, sysadmin, administrator, internet, domains, dominios, webpages, esnic[/tags]

Añade tu opinión

*

*