Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
Amb nombres es pot demostrar qualsevol cosa.
Thomas Carlyle

Fragments de V de Vendetta

Por Enric el 21 de September de 2006 en Uncategorized

Encara no us vull aburrir amb un altre entrada sobre les meves vacances, aixi que us poso uns fragments de la peli V de Vendetta. La primera és l’escena en que es carrega l’estatua de la justícia en manifest de que, segons diu, sembla que estigui de vacances:

YouTube Preview Image

Este concerto se lo dedico a la señora justicia en honor a las vacaciones que parece que se está tomando, y en reconocimiento al impostor que ha ocupado su lugar.

Recuerden, recuerden el 5 de noviembre. Conspiración, pólvora y traición.
No veo la demora y siempre es la hora de evocarla sin dilación.

El segon és la lluita final, l’escena més impressionant, sobretot quan diu la frase d’acontinuació:

YouTube Preview Image

Por qué no mueres?
Bajo esta máscara hay algo más que carne y hueso, bajo esta máscara hay unos ideales. ¡Y los ideales son a prueba de balas!

Per si algú no ho sap, aixo abans havia sigut un còmic de DC Comics, i l’escriptor és Alan Moore, que va basar tota l’història en l’esdeveniment del ja mencionat Guy Fawkes, i aquí teniu més història sobre ell. Em sabia greu no haver-lo mencionat. Els que suposo que li van acabar de donar l’últim toc són els germans Wachowski, també guionistes de la trilogía Matrix.

La Carla (que per cert, s’ha llegit el còmic) és qui m’ha convençut que posés el vídeo de la justícia, pel que es mereix que li dediqui aquesta entrada. Que sapiga que estem esperant que es faci un blog, que segur que té moltes coses que explicar! (ha rebutjat la idea de fer-se un blog). Seria tot un detall que deixés un comentari! 😛

[tags]v de vendetta, vendetta, v, terrorism, fight, lucha, videos, youtube, concerto, concierto[/tags]

Comentarios

  1. holaa! jo soc la carla (la que s’ha llegit el còmic) i li deixo un comentari a l’Enric 🙂 ja que m’ha dedicat aquesta magnífica entrada. (no calia eh.. :$ XD gràcies) La veritat és que aquesta escena és molt millor al còmic (evidentment) i a més és molt diferent. Bé jo ja t’he deixat el comentari 😀 però que sàpigues que no em faré cap blog XD Per cert m’agrada molt la frase que hi ha més amunt (por qué no mueres?…) Vinga k vagi molt b!! dW!!

  2. […] Pel meu aniversari em van regalar moltes coses, entre elles roba, llibres, el còmic de V de Vendetta… Un d’aquests llibres és el que ara comentaré: Atreveix-te a pensar, de Josep-Maria Terricabras […]

Añade tu opinión

*

*