Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
És més fàcil escriure deu volums de principis filosòfics que posar en pràctica només un d'aquests principis.
Leon Tolstoi

Benvingut a www.enric.es

Por Enric el 15 de September de 2006 en Uncategorized

Hola! Avui m’he inspirat i he decidit que havia d’escriure un blog. Per si no saps què és un blog t’ho explicaré.

Què és un blog?

Un blog és una pàgina web fàcilment actualitzable que permet a qualsevol crear-se una pàgina web. Un lloc on et pots expressar i on pots donar a conèixer el que tu saps i compartir-ho amb la resta del món. De forma fàcil i molt senzilla. L’avantatge fonamental que representa és que l’usuari (tu) pot interactuar. Un cop hagis clicat al títol d’una entrada veuràs que pots deixar un comentari.

Si ho hagués d’explicar amb les meves paraules diria que és un diari personal virtual, o interactiu. Aniré escribint vivències que trobi interessants, o comentaré notícies que consideri que valguin la pena. No tinc res més a dir, només que espero que em tornis a visitar i t’animo a que tu també comencis un bloc (bloc és la paraula correcta en català des de l’11 d’Octubre de 2005).
També veuràs que hi ha paraules destacades que si les cliques aniràs a un lloc relacionat amb la paraula destacada.

[tags]que es un blog, what is a blog, blog, blogs, benvingut, bienvenido, welcome, enric, cusell[/tags]

Comentarios

  1. Quin bloc més guapo Enric!!

    Felicitats!!

  2. […] Bona nit! Fa una estona li estava donant uns últims retocs al disseny del blog (Qué és un blog?) i aprofito els últims minuts que em queden abans d’anar a sopar i a dormir per escriure una nova entrada. […]

  3. […] Bona nit! Fa una estona li estava donant uns últims retocs al disseny del blog (Què és un blog?) i aprofito els últims minuts que em queden abans d’anar a sopar i a dormir per escriure una nova entrada. […]

  4. […] La Carla és qui m’ha convençut que posés el vídeo de la justícia, pel que es mereix que li dediqui aquesta entrada. Que sapiga que estem esperant que es faci un blog, que segur que té moltes coses que explicar! […]

  5. […] Haig de reconèixer que estic molt sorprès, ja que creia que aquest blog mai el llegirien més de tres o quatre coneguts i la poca gent del messenger live a qui li piqués la curiositat d’entrar a la meva web, o el meu fotolog, com diuen molts (jajaja!). Blog, es diu blog!!! (o bloc en català). Actualització: La idea de fer això haig de reconèixer que li he robat a l’Adrià, vull dir… a en Reca. […]

  6. […] Què us creieu, que aquí només escriu l’Enric? No, no… Enric.es prèn vida cada 100 anys entrades. Doncs si, justament aquesta entrada és la 101, això vol dir que celebra que ja en tenim 100. I 241 comentaris, dels quals n’hi ha amb molta qualitat. I tot això, ben organitzat en 27 categories. A més, em posen decoracions de Nadal, quin luxe! […]

Añade tu opinión

*

*